C-vitamin och cigg

det ar sa fruktansvart synd om mig just nu. jag ar sjukare an vad jag nansin har vart forut. jag som alltid skryter om mitt imunforsvar och att jag aldrig blir sjuk. tur for mig o alla andra kan jag saga. att jag aldrig blir det dvs. for jag blir gnallig och ynklig. inatt tankte jag t.o.m. tank om jag dor.  o det ar bara 30 dagar kvar tills jag far aka hem o nu skulle jag do i forkylning. man ar val vardutbildad.
va uppe i feberyran o prata med lou tydligen, jakla tur att jag inte sover naken sager jag bara. har inget minne av att jag va uppe o gick och lou kunde inte tala om varfor eftersom jag hade pratat svenska med henne. snyggt!.

o idag ar det alltsa valborg, forsokte forklara vad det ar for nat for familjen. "jo, alla som bor pa en gard eller i ett omrade, sammlar ihop saker och sa lagger man allt i en stor hog och tander pa. sen star man och tittar pa den o sjunger att varen kommer".   va, vem sa att vi ar vikingar? glad att jag inte ar kvar har o maste forklara midsommar och kraftskiva.

som sagt snart ska jag fa satta mig pa ett flyg och aka hem. Och jag ser fram emot sommaren som jag inte sett fram emot nat pa lange. det tar verkligen en hel del for att man ska inse vad man har.

jag saknar min syster, jag kunde hora henne skratta i bakrunden nar jag pratade med mamma i telefonen. och jag saknar henne verkligen.

wooopdidoooo

idag kommer idah!. det ar fredag, det ar sol. det ar partytime. jag ar glaaahaaad.

ain't it time we say good-bye

Nu har jag vart i London i lite mer an 4 manader. kann nastan som jag aldrig vart nan annanstanns. vart i varlden man an ar blir det ratt mkt vardag anda. Men jag alskar den har staden. Och pa fredag ska den alska mig, haha. Idah kommer och det ska bli sa obeskrivligt roligt. veckan har vart lugn, formiddagsfika med emma i mandags, o tatureraen i portobello i tisdags. assa det dar men en nu tatoo lockar valdigt mkt nu, det vore najs.

Inatt dromde jag nat(Gud vad jag tjatar om mina drommar) men det va en sa harlig drom som fick mig att minnas tryggheten, tryggheten som finns i att vara nagons. Nar jag va sa hystersikt ledsen for en tid sen sa min mamma till mig sa har "en dag vaknar du och det gor inte ont langre". min mamma ar vis, jag sag framfor mig hur jag vaknar pa morgonen o allt va borta. riktigt sa funkar det ju inte. Och det tog sa lang tid att jag slutade vanta och larde mig leva med det. Men sa en kvall haromdagen sa insag jag att det gor inte ont langre. Och inte bara det, kannslan av att     "det ska jag aldrig utsatta mig for igen" ar aven den borta. lange tankte jag att jag aldrig mer skulle tycka om nan for det som kommer efter kan omojligt vara vart det.  kanske ar det det anda?.

Det finns ingen nu och det kanske inte kommer att finnas nan pa lange men nu vet jag iallafall att jag ar lakt. sa gott som iaf;), lite fylle-langtan kommer nog alltid att finnas.  Nar nan som jag, som har jattesvart for att ge minsta lilla bit av mig sjalv, vagar ge sa mycket till en manniska, da ar det viktigt for mig att tro att det va betydelsefullt. aven om det kanske inte va det. vem vet?

Roling stones-angie. lysnna.


like water to me

Emmie,
This is a time to reunite with friends and rejuvenate your spirit. Money may be tight but it is a temporary condition. You will have to watch your funds very closely over the next few days. A difficult job is still giving you trouble but will become much easier as time goes by..

ibland blir jag radd for FB's horoskop, och hur val det stammer.

Idah, du gjorde mig sa glad idag. tycker det ar vart att sagas. vi har kannt varandra i sa manga ar, o jag kan alltid lita pa dig!. tack.

Idag va jag med ellie nar hon tatuerade sig, jag va jatte avis+ att tatueraren sag pa nat satt bekant ut. visade sig att han kom fran bulgarien. ser dom alla likadana ut?. han va iallafall valdigt rolig, och ellie fick sig en fantastiskt fin tatuering.

veckan ar toklugn, jag maste spara alla slantar. spara pengar ar det varsta jag vet, det ligger inte i min natur att neka mig nagonting. jag vill ha allt o jag vill inte vanta. tre dagar kvar, sen blir det fest. pa allvar.


3 minutes



jag HATAR briitisk tv, reklam efter 3, jag upprepar 3, minuter.  sa om timbaland, JT och madonna ska radda varden pa 4 minuter missar dom bara tre minuter av dirty,sexy money. nat att tanka pa.
 

what what?

kara dagbok.......idag ar sista dagen pa jobbet, sen ar jag ledig lite granna. jag ar sa trott. jag o emma va pa middag igar, asgod mat men sen madde jag illa hela natten, sov ingenting. + att storasystern brakade med sitt ex i telefonen i flera timmar. skrek och grat om vartannat. nagot jag inte saknar i mitt liv. sa jag ar himmla trott for vaggarna ar tunna!. 
mamman kom precis in o sa att dom hade hort mig i lordags. haha oups, assa jag ska inte bo sahar. orka!.
Hon sa det bara for att jag o Idah maste vara tysssssssta nar vi ar har. me det ar icke latt att smyga omkring nar man ar full, har ni provat?.
imorgon ska jag shoppa o sen ta en onsdags-pint med Ellie, trevlans varre!. va lange sen jag va pa PA.

ikvall ar det bara tvmys som galler, jag ar helt fardig. men glad, det kanns som att nat ar pa vag att handa. pirrigt lixom. jag brukar kunna kanna pa mig nar nat hander sa det har blir ju spannande haha. kanske traffar mitt livs karlek imorgon. who knows?

jag saknar min syster till tusen, ingen kan fa mig att skratta som hon. what,what in the butt.




7 veckor kvar i London, (for mig med)

Veckan kanns sa lang pa mandagar. fast den har veckan jobbar jag bara imorgon och idag. sen ar jag ledig onsdag- mandag.  OCH dom aker bort, gud va skont att fa vara sjalv lite.
efter min laaanga jobbvecka vad det antligen dax att va lite ansvarslos, o det va jag, med rage. Jag och tjejerna va pa walkabout .olen floda och shotsen me for den delen. traffa dom lustigaste killarna nagonsin, dansade, var jattepolare med dj-killarna. kom hem nangang vid fyra, tror jag rammla for jag har ett stort blamarke pa knat. tack gud att nattbussen gar anda hem till mig. Och nu ar jag aldeles for fattig. maste spara pengar till hyror, bussbiljetter och sa kommer ju idah snart med. yeeesh!.

igar va det bakisdag, frukost pa pauls med filippa, rorde os till donkan och at glass,  och efter det va jag tvungen att ga hem o lagga mig ner en stund, sen vart det bio, 27 dresses, helt ok.  men nu far dieten borja, snart ar det sommar jue, ah!.
far leva pa broccoli och rakor for att kompensera for min alkoholkonsumtion haha.

usch, vad jag hatar mandagar, jag kanner mig jamt sa ensam pa mandagar. njag dromde att jag akte buss med min gammla mattelarare(eller gamla, den som va 25 o snygg!)  det va mysigt.
kom nu idah, I need u!.

44 dagar kvar. Ni vet nar man ska skriva rubrik sa kan det komma upp vad nan annan har skrivit innan. nan utav dom forra au pairerna har skrivit blogg, och skrivit "7 veckor kvar i London" nan mer som hade lite hemlangtan?

Just like a phoenix from the flames

igar va det torsdag och jag vart utslappt ur huset for en kvall, efter vad som kanske har vart den langsta trakigaste veckan i hela mitt liv. Jag motte upp med harliga norrlands-emma pa tuben och akte till liverpoolstreet for att ta en pint eller tre. efter mkt om och men hittade vi till comersial tavern som kanske va den finaste puben jag sett. onskar att jag hade tagit kort men glomde ju kameran. men dit ska jag o idah latt ga!. pa comercial tavern motte vi emmas kompis nico. efter en liten tripp till tesco express kom vi tillslut inn.
vi hade jattetrevligt, prata om allt, emma ar stortskon!
 
det mest intressanta var nar nico fraga mig varfor jag ville aka hem. ingen utom familjen har egentligen fragat mig rakt ut sa jag har aldrig funderat over saningen nangang. sa nar jag va tvungen att saga sanningen va den ganska enkel. jag saknar mina vanner. jag alskar London, dont make no misstake, om ni vill ha roligt kom hit. sa tank om jag kunde tvinga alla att flytta hit. fan va roligt vi skulle ha. Efter allt sa ar jag valdigt trott pa att forsoka gora allting sjalv, ibland kan det vara skont att bara fa luta sig mot manniskorna som betyder mest.

oh, Idah jag har en hel lista med saker vi ska gora nu!det blir great.

Ikvall blire filmmys med Malin o kanske pizza (igen) fyfan vad kass jag ar!.
Oh imorgon ska vi festa like nobodys buisniss vill jag lova. Jag o Malin pa Walkabout, och kanske flipps(fast hon inte svarar i telefonen, ar jag in the doghouse?)
image6



image7
 

Kan du prata gangsta?

tre dagar har gatt och jag ar redo for tvangstrojan. I lordags va vi typ bara inne, jag gick till M&S det va allt. bestallde pizza o luffa framfor tvn. Tur att helena ar hemma iallfall, sa jag fat byta nagra normala ord ibland, aven om jag borjar tvivla pe hennes kapacitet att fora en normal konversation. Sondagen va det inte mkt olik lordagen forutom att det vart nyttigare pa matfronten. det ar grymt svart att ata nyttigt nar man inte har nat att gora. meeen dom slapper ju ut mig ur huset en timma om dagen sa jag far springa bort all frustration.
Igar (mandag) hade jag planerat picknik och park men sa fort jag sa orden sa borjade det regna, och att fa ut lou en vanlig dag ar som att springa i grot, en dag med halvbra vader ar omojligt och kanske skadligt fr bade henne och mig sa jag gav efter och vi gick pa bio.
om ni inte har sett steep up 2 the streets, lat bli. fjantig dansfilm med kassa skadisar. men lou va glad och nojd. pa vagen hem gjorde hon valdigt klart for mig (och alla andra pa bussen) att pa hennes college dansar dom streetdance och "pratar gangsta" . detta blev tillslut omattligt pinsamt da halva Londons befolkning ar svarta och hon refferar till dom alla som gangstrar .

sa har kommer en lista pa saker lou har lart mig under mina manader har:

alla svarta ar gangstrar.
Gay ar ett fult ord.
Man dor av oskyddat sex, droger, alkohol och ciggaretter.
Om man vill det tillrackligt mkt kan man se 4 avsnitt av smalville pa samma dag.



visheterna flodar.


O idg fick jag antligen min picknik, det va kallt men soligt.  vi gick till avendayl park, I holland park har dom varsta coola lekplatsen som ser ut som ett tivoli men dom har inte preeeeecis dom dar gungorna som lou gillar. Pa vagen dir passerar vi Robbies hus, gammla goa robbie-grannen lixom. han va inte hemma men en sjukt snygg bil va hemma. naaaaaajs. sen satt jag o fros i parken i 4 timmar medans lou lekte med barn och hundar. jag har skippat min traning idag for att man ska visst gora det en gang i veckan + att jag forsoker sluta dricka kaffe (igen)  for det ar tydligen det som framkallar celluliter (kalla:voge) haha men jag vet inte om det ar vart huvudvarken alltsa.

snart kommer malin da blir det filmmys, hoppas hoppas hoppas att lou gar o lagger sig innan det.

over and out.



 

the big picture....

 jag fick min forsta brollopsinbjudan i veckan. Det ar inte det forsta brollopet jag gar pa men det ar den forsta inbjudan som ar adresserad till mig och det ar min van som ska gifta sig. Andra vanner har precis fatt barn eller ska snart ha. och ytterligare andra har viktiga jobb och riktiga lagenheter eller riktiga pojkvanner. 

sjalv kan jag inte ens jobba pa samma jobb eller bo i samma stad mer an ett halvar utan att bli uttrakad, rastlos rent av.
jag ar sa nyfiken, kommer det komma en dag nar allt ovanstaende verkar lockande for mig istallet for att ge mig kalla karar.
Handlar det bara om att hitta ratt person eller hitta modet nar man star innfor an utmaning som ar sa avgorande for ens liv?.

jag beundrar manniskor som vagar ge sa mkt av sig sjalva, jag hoppas att det kommer en dag nar jag med vagar.

Do I ever cross you'r mind?

nu ar det kort. 7 dagar i fangeskap, foraldrarna akte klockan fyra imorse och kommer hem nasta lordag. det betyder arr jag jobbar 24/7 i en hel vecka. om jag overlever, det far vi se.

Igar va det nastan 17 grader varmt har, saa skont, jag o filippa satt vid themsen och drack vin o hade mysigt,

jag ar helt skakad av drommarna jag hade inatt, sjukaste nansin.

nu ska jag trana(dom har ett gym i kallaren som jag kan anvanda nu nar dom ar borta, yeeeeesh)=).

sen blir det tjejkvall med Lou och Flipps, pizza o film. sa det ska va.

by
 

I hear you...

image3

Pleas God if you cant make me thin, make my friends fat



Mitt horoskop lyder:

A friend knowes of someone who would be the perfect match for you. You may look desperate, but try asking around to see who is available. Keep your eyes and ears open for new and exciting opportunities.


haha vem ar det ni gommer, fram med han:P
 

den ar great

jag borde verkligen va ute o springa just nu, bli fit for sommaren lixom, men jag ar klistrad framfor datorn. vet inte varfor. jag har stadat hela vaningen, sorterat och strukigt tvatt, allt for att slippa. jag ar lazy.
igar va helt fantastiskt, vi akte london by night i kristins bil, super mysigt. sen bjod hon oss pa drinkar i oxo tower. kande mig som en lite prinssesa(i platta skor).

varen far mig alltid att tanka, alla tycker ju om varen, jag me, fast jag far hosnuva. Men med varen kommer mkt stress, man ska bli av med dom dar "vinterkilona" o tro mig det har varit en laaang vinter, o sa ska man ju pa nagot satt bli lite smabrun sa att man kan visa sig utomhus o det ar inte latt om man ar vitare an tandkram. Jag funderade pa solarie, men det gick snabbt over, det kostar £16/kvart har (dvs 160 kr i kvarten) herrejavlar. inte konstigt att dom ar bleka i det har landet. kanske brun utan sol, fast inte riktigt utan sandar lotion, fast jag vagar inte, hellre blek an randig.

ooooosaaa har jag fixat jobb hemma, det blir en sommar till med mina gaphalsiga dementa, jag hade faktiskt hoppats pa det.
skont att slippa lara kanna en ny arbetsplats!. nu ar anda problemet lagenhet, assa grejen ar att jag skulle foredra att inte bo sjalv. mysigt att ha nan som ar hemma nar man kommer hem. eller? aja det loser sig ofta.

ok, allt ar stadat, jag har springkladerna pa mig, inga fler ursakter nu tar jag lopet.

by.


foresten, Hort pa tunnelbanan:
Engelsk kille 1:Kolla den dar tanten, vad konstig hon ser ut.
Engelsk kille2:haha ja, Hon ar sakert svensk.

WHAT?

RSS 2.0