hey mum

nu sitter jag har pa kvallskvisten och langtar hem lite. om jag skulle lista alla jag saknar skulle listan bli laaaang. alla berorda vet nog vilka dom ar=). men en speciell halsning gar ut till min syster. god I miss u!!.
det finns sa mkt har att skratta at!!. och mamma kommer snart eller i mars. allt hon pratar om ar att vi ska ga pa puben, o my. jag ar orolig.
nu ska jag kolla pa american idol. jag saknar er!!.

love emmie

if I was a rich girl

har kommer en liten komentar fran tjejen som ville ha en rik man, jag tanker borja fran borjan. jag skulle pa date igar men fega totalt. "sjukanmalde" mig o skulle ta en ol med filippa istallet. en ol vart snabbt tre och helt plotsligt sitter tva gubbar hoss oss. ok inte gubbar, den ena sag faktiskt heeelt ok ut, men anda en bra bit aldre an oss. det visar sig att den ena ar borsmaklare och den andra rekryterar borsmaklare. fraga inte, men dom luktade och sag ut som pengar haha. in med findrickat, herregud vad dom fyllde oss o jag o filippa hitta pa bade det ena och det andra. It's all fun and games right?.
puben stangde men det bettyde inte slutet, dom visade in oss pa en klubb som jag aldrig hade hittat sjalv och dar det hade kostat mig en veckolon att bara ga in. dar ramlade vi in iallafall. sjalv skulle jag jobba om ett par timmar men vi ar ju trots allt bara dumma svenskar;).
sa iallafall sean som han hette, som jag hade blivit tilldelad var 34 ar gammal och holl pa att bygga ett eko-spa resort nanting i caribien(jag vet det later sjukt) han visade bilder pa sin fruktansvart sota son. katastrof.  da innsag jag att aven jag har granser. haha hur ska jag nagonsin bli rik om jag ar frigid? haha. jag tog mitt pick o pack o gick hem, filippa tog en taxi, at fel hall(?!) hoppa av och tog en annan taxi hem hahaha. galet.

sa idag skams jag ogonen ur mig, jag va nog inte tyst nar jag kom hem:S. PINSAMT!. haha jaja

nu ska jag kolla pa mer sex and the city o sen steka pankakor.

over and out

clumsy....

fylleemmie har gjort det igen. hon gor alltid sa elaka saker mot mig. tydligen ska jag "ta en drink" med snubben som inte bygger kylskapsmagneter imorgonkvall. what?. sant ar verkligen inte min grej. han va ju rolig osa men kan nan hjalpa mig att komma ihag hur han sag ut?. katastrof, nu vill jag aka hem.
i ren panik har jag atit nastan en hel limpa sorins(ni vill inte veta vad det ar) nu har jag sa ont i magen att det kanns som den ska sprangas.
tog mig ett dygn att skriva tillbaka medelande till stackarn. jag va bombsaker pa att jag gav fel nummer. shit. .
jaja det ar ju bara en ol. filippa sager att han va sot, kan man lita pa det;), sa full va jag inte, jag hittade ju hem(efter ett tag), men lyckat att ge ratt nummer AV MISSTAG. mkt dummare an jag blir man ju inte.

to be continued......

 

this is the shit

nu ar det mandag, o jag ar sa trott, min bakfylla kom nog idag tror jag. traligt eftersom nu ska man vara ansvarsfull och duktig!. helgen har varit sa kul, fredagen va lagom lugn med ett par ol i notting hill bara, jag o filippa ragga stenhart i baren, traffa tva killar som kanske inte va modeller men dom va roliga som fan, tyvarr bytte vi ut dom mot tva andra som inte va lika roliga men som sag snygga ut pa langt hall, tyvarr va dom inte snygga pa nara hall, smart drag.

Lordag morgon masa man sig upp for att dricka kaffe pa starbucks o sen ga till portobello market, sjukt mkt folk o stackars emmie o filippa som hade ont i huvet och bara ville satta sig nanstanns o ata frukost fick ga i 2 timmar innan vi hitta nanstanns dar dom hade plats for oss, gissa vart jo starbucks saklart, vi ar daliga.
efter varan efterlangtade brunch vart det panikshopping efter kvallens outfits, skor, klanning, smycken, inte ett jota har jag med mig hammifran?.
Kom antligen hem igen, lag o sloglodde pa harry potter aaaldeles or lange och vart nastan sen. han precis fixa mig o springa till bussen, inn pa sommerfield o handla boose.(alskar att slippa systemet!!)


fest vart det hos tre tjejer som kommer (hor o hapna) fran linkan, yeah!. deras kollektiv paminde om harnta, det va mysigt. men nar det borjade vankas utgang borjade folk banga, NEJ jag har inte akt hit for att hemmafesta med andra svenskar!. jag, Filippa , gabriella och madelene fixa en taxi och kom tillsist ut.


vi hitta ett jatteroligt stalle i picadeli, jag o filippa hammnade i baren med kostymnissar(?), jag pratade med bartendern medans filippa hitta sin stora karlek over en macka(not) haha.


jag hitta mig en ingenjor(det stavas inte sa va?) som inte gjorde kylskapsmagneter. och filippa hittade sin karl som sag livsfarlig ut men som tydligen va valdigt snall!.


haha sa va min helg klar och jag kan knappt vanta pa att det ska bli fredag igen!


Har min kake gatt ur led, och vad ar marriane sa arg for?
image8


who knew?

I'm Lovin it......


she wants to move

oh,två dagar kvar. nu är jag nervös, vaknade klockan fem imorse av att jag drömde att jag flög.inte i ett flygplan,utan på egen hand. psykotisk, jag vet att det betyder nåt när man drömmer att man flyger.
kanske vart lite mkt alkohol ihelgen vem vet?.
Lördagen va urkul!. Jag o tina vart dumpades av både david o Idah så vi röjde på platens själva, asroligt. träffa gammla klasskompisar som vanligt haha. en australienska och som grädde på moset satt Lars Winnerbäck o sippa på en öl, ganska coolt.
solen skiner igen o jag måste packa!. kul!, guud vad jag längtar till sommaren, vår iallafall!, nu är jag trött på den här halv-vintern!.

sommarsommarsommar!!!!.

look out.....

Nu är jag nervös, hade min o ninas stora hejdå-utekväll i torsdags. Förstog att det skulle sluta lite knasigt, man ska inte dricka när man mår dåligt. men men. det va trevligt först, mkt H&Mprat men trevliga tjejer. platå vart det, full som en kastrull,osv. minns inte så mkt men jag va nog inte trevligast av dom trevliga. men jaja. vem bryr sig längre lixom. vem orkar?.
O ikväll har mia födelsedagsfest, min lilla "mamma" fyller 40, hennes släkt o vänner kommer, tur att jag har bjudit lite eget folk;). haha ikväll blir det party ,med eliten, David,Idah och Tina. vilket gäng!!. det kommer att bli hur kul som helst!.
sen är det inte många dagar kvar, men jag längtar, det ska bli så skönt att få försvinna ett tag!. oja!

skål!

Baluba betyder hej......

madde säger att man ska skriva om roliga saker man har gjort i sin blogg. men jag har inte gjort nåt kul o är lite sådär sugen på att skriva ändå.
jag är ledsen, jag är så pms:ig att det sprutar ur öronen och tequila(the dog) åt precis upp mina nya skor. fy fan för livet, känner man då.
 va o klippte mig idag iallafall, det vart ganska fint, fast lite för kort kan jag tycka, man vill ju inte se gift ut, eller lesbisk.fast det är på modet säger mamma, att va korthårig alltså, inte lebb.

om sex dagar åker jag iallafall till London, jag börjar bli lite svettig nu kan jag lova. tänk om dom är asknäppa,o tvingar mig att göra massor knäppa saker, sektmedlemmar eller nåt,vad vet jag?.
äh det värsta som kan hände är att man dör,o det är ju inte så farligt. vem va det som sa så egentligen?. sant är det iallafall.

Nu slår vi ett slag för kärleken och går o lägger oss.

Följ med mig ut i helgen, för nu äre fest!!!!

my tears dry on their own

The home of  Bridget Jones och harry potter väntar. jag sover typ inte på nättrena längre, så nervös. men det känns bra.
nu har jag städat ur min lägenhet och sover på en madrass i mammas vardagsrum. vad har jag här egentligen.
Det känns så bra att äntligen vara påväg någonstanns, att ha en plan igen.
jag drömde om Ivo inatt, vi skulle ses av någon anledning, o det ända jag kunde tänka på var att hans läppar va så nariga och äckliga. det måste ju vara ett gott tecken om något. äntligen redo att slita mig loss från det gammla och försöka bygga något nytt.
jag är så förväntasfull,glad på riktigt!.

jag avslutar med min pappas visdomsord

"Ta hand om dig,Glöm inte att du är tjej"

det är ju lätt hänt att man glömmer menar jag?

and I´ll go back to black....

ok, så va det time, min tur att lämmna stan igen. på två dagar bestämde jag mig, sen va flygbiljetten bokad och allt ordnat, well nästan allt.
jag ska pröva lyckan i London. den 16 januari lyfter jag och kommer tillbaka när jag känner för det.
Mitt nyårslöfte va att göra mer saker jag är rädd för, det här måste ju ta priset, eller hur?.
att få lämna allt bakom mig.
jag satt och tänkte på året som gått,2007, och kom fram till att inte mkt bra hände det året. otroligt mkt tårar och tragedier. så jag lovade mig själv att 2008 skulle bli bra, så när jag fick chansen att göra något sånt här då kan jag inte släppa den. det här är min tur och min chans.
eller hur?
så nu ska vi se hur många gånger jag får panik och ångrar mig innan jag sitter fastspänd på planet=)?

"Now is the time for us to shine. The time when our dreams are within reach and possibilities vast. Now is the time for all of us to become the people we have always dreamed of being. This is your world. You're here. You matter. The world is waiting."





RSS 2.0