a little bit of hell

bakfylledag. vart nog full igår trots allt. skickade tillomed fyllesms, planerade sådanna iofs men det räknas!.
hitta en karl so påstod att han va soldat i kosovo, vet inte hur det va med den saken. men men , sket i han, o hans knäppa polare som va typ knäppast i sverige haha. ikväll är jag bjuden på middag jajamensan. ska bli fint. jag föröker skriva nåt roligt, men det går sådär:S. fyfan för det mesta!!. usch jag är så trött på att skriva att jag är ledsen så jag ska nog sluta här!!.

baj baj hallonpaj

No hope, no love, no glory,no happy ending


kommer det någonsin att gå över undrar jag. det känns som att mitt hjärta går sönder mer och mer för vrje dag. när ska det vända och börja gå åt det andra hållet?. jag förstår inte. jag borde vara glad, jag är äntligen hemma (utan martin timell) men ända. kan du inte förlåta mig?.
jag får hitta på saker hela tiden för sekunden jag inte gör nåt bara sätter jg mig ner och så kommer tårarna. jag är så förbannad på dig för att du har den här makten över mig. jag hatar dej!.

Nu ska jag fika med Alex o sen blir det öl med Idah. när man inte får kärlek får man vara glad för att man har så fina vänner!!.

my little bit of heaven with a little bit of hell

så sjukt sorgligt att lämmna härnta. jag grät hela vägen hem. jag kommer sakna alla så mkt. fast jag vet att jag kommer träffa dom jag vill träffa igen. Ivo o kristin har för alltid en speciell plats hos mig. emma är min partypingla och linda är...ja linda!!. dom är så fina, nää nu börjar jag snart gråta igen. det viktigaste nu är att firra körkortet så jag kan dra iväg snabbt igen!. fint o va hemma, fint att åka igen!!.
måste bara få skryta med mitt toppbetyg ochså!!, jag kanske är lite klippskt trot alt;).

jäjä nu blir jobb, körkort och pengasparning!!

pmsmonster

förra inlägget kanske var lite väl dystert, tillochmed för min smak. jag är ett litet psm monster just nu. heeelt ostabil haha.
det är lördag och jag ska inte festa, vilken överaskning va!!!. nää jag ska sitta o kolla på film med malak och hennes man. rock on!!. gud vad jag längtar hem till en normal helg så jag kan få supa skallen i bitar en gång till!!. det var föör länge sen nu, som jag hade en riktigt rolig kväll. men brudar om en vecka är det ni och jag!:D.
 
En tjej på huste fyllde år idag, eller fyller. ingen tycker om henne men hon ställde till med stort kalas och bjöd in folk. ingen tänkte komma. det var för sorgligt att tänka på så jag fick rycka in. hotade, mutade och bad folk att komma, jag gick själv ut o plocka blommor i rabbaten och grävde upp ett kort ur byrolådan. det vart ett riktigt lyckat partaj. det ska väl kuna bättra på min kharma lite!!??.

jag vill bara säga att jag hoppas att vädret suger i paris!!.

I miss you, all the time.

hur kan allt kännas såhär tungt. jag vet inte vad jag ska ta mig till. det är så obeskrivligt sorgligt att åka härifrån. att allt är slut. jag har en separationsdeprission.=( jag står inte ut.
Ivo åkte till paris i morse, hoppas det är asdåligt väder hela veckan!!!. fifan!!.
tillbaka till det där hemska jobbet som jag inte ens vill ha. åhhhh.
jag är så dramatisk, jag vet, jag är sån av naturen men allt käns så tråkigt utan honom, jag borde vara stark o säga att jag inte behöver någon o blablabla, men just nu vill jag inte. det finns inget som käns roligt. inget.


ja men jag saknar alla hemma så det ska ju iallafalll bli kul o träffa er!!.

siv har ont

igår är borta och idag med, men inte imorgon...... eller hur var det du sa madde? haha.
nää men seriöst nu får allt va bra igen. att det ska ta så jäkla lång tid att komma över någon!!. skit i det nu.

jag är superstressad över att jag inte vet vad jag ska göra i höst!!. jag har inte sökt någon utbildning och det börjar bli försent för det, jag kanske skulle åka runt lite, ska ju först och främst ta körkort. så jag kanske bara sätter mig och kör?!. vem vet. är det nånting jag har lärt mig under det senaste året är att det igentligen inte hjälper att planera, det som händer händer ändå och det fins inga planer jag kan göra som kommer ändra på det. det låter skumt, iallafall när det kommer från mug, men jag kansek bara skulle slappna av, tat lite lugnt.

det va utgång i fredags o jävlar vad full jag va!!hade ner två glas och ragga på döv kille som inte kunde höra mig eller prata med mig, haha askul!!. emma va lika kalas hon, hon dansa porrdans med den läskiga killen från irak som tycker alla svenska tjejer är horor, såg inte ut som han hade sååå värst mkt emot det just då. haha.
mot slutet började det planeras efterfest med baljbad långt åt helvete bort, så jag kände mig lite tveksam. fråga david vilka som  skulle med, "vill du ha sex?" skriker han då, "aa för isåfall kan jag fixa det" (haha david är bög och hjälpsamm). nej tack, jag åkte och köpte han hamburgare, vegitarian som jag är. haha.
skitkul kväll faktiskt.

veckans blää är ju absolut schlager em, fyfan. fuuuusk!!!(eller nåt).
sjukt besviken.!!!


Cause it´s all in the hands of a bitter, bitter man

varför är det så att varje gång jag börjar bli lite starkare så ska du komma igen?. Vad jag vill säga är att du får inte krama mig, du får inte tala om hur mkt du tycker om mig och hur fin jag är. du har inte rätten. inte när du går hem till henne på kvällarna. du måste låta mig släppa taget om det som har varit. jag går omkring i något slags limbo där jag är antingen lycklig eller hysteriskt ledsen. du får inte behandla mig såhär. du har straffat mig tillräckligt. jag vill inte prata mer, jag vill inte se dig mer och minst av allt vill jag tänka på dig och sara eller sandra eller hur fan det nu va. jag skiter i det nu. precis som du sa; att vara ledsen hela livet är inget liv. så där, nu ska jag sluta vara ledsen för vet du vad? jag tror du gillar det.

ikväll är det utgång.jag ska bli tokfull. så det så.

In any other world
You could tell the difference
And let it all unfurl
Into broken remnants
Smile like you mean it
And let yourself let go

Cause it?s all in the hands of a bitter, bitter man
Say goodbye
To the world you thought you lived in
Take a bow
Play the part of a lonely, lonely heart
Say goodbye
To the world you thought you lived in.

jag älskar Mika.


livet är tråkigt utan kärlek och pengar

idag är en bättre dag. jag hade långtalk med malak igår och avslutade med ett snack med mammsen. båda var till stor hjälp. sårad fåfänga är det jag lider av förklarade mamma. och allt kändes bättre. och det känns fortfarande bättre. jag hade en liten svacka när jag träffade honom, han var på väg hem från henne, där han spenderat natten. klart det gör ont. men så träffade jag Jimmy, han lyfter alltid mitt självförtroende. en tacksam tanke skänker jag till honom. nu ska jag bara koncenterar mig på att bli mig själv igen. torka tårarna och se framåt. I will survive. jag är stark och bra och har fina vänner och det tänker jag leva på.  och jag lever.

If I could turn bake time

norge runt på två dagar. fan vilken helg jag har haft alltså. norge is the shiet. vilket grymt fint land!!.jag har alttid trott att norge är ett grått kallt land som luktar fisk. så var icke fallet. vi åkte från Härnö halv nio fredag morgon och kom fram till Bergen elva på lördag morgon. 27 timmar av konstant körning och min rumpa ville ta ut skillsmässa med mig. jag och ivo i baksätet, humorn var extremt låg tillslut, men jag har nog inte skrattat så mkt någonsin.
från bergen till Oslo på tolv timmar, var framme halv ett på natten. duch, sminkning och utgång. Jag var nog fullast i norge fast jag knappt drack något. skumt. Hem till lägenheten i Oslo kom vi typ fyra på natten, drack upp det sista vinet och sov i världens mjukaste dubbelsäng med Ivo. prat, gråt, ilska och lite skratt, alla känslor fanns där.
Idag finns bara sorg och gråt. jag vet inte vad jag ska göra det här är för jobbigt, jag vill inte göra nåt, inte prata med någon men orkar inte vara ensam. jag måste få komma hem snart. det går inte att sluta sakna någon man träffar varje dag. det går inte att sluta tänka på även fast det gör för ont. det är tur att mitt huvud vet att jag kommer bli glad igen för det käns fan inte så. varför funkar inte ibumetin mot hjärtesmärta?. det är fan dåligt!!. allt jag har är nikotin, min ända vänn;). det är bara tre veckor kvar av det här sen får jag komma hem till linköping igen. det käns som en välsignelse just nu. jag skanar alla så mycket. tillochmed pantea som visar tuttarna på krogen:P,haha.
måste gå nu. kan inte va bland folk. jag ska nog bli eremit.


framtiden är allt vi har

valborg var en katastrof. jag va nykter hela kvällen, satt hemma och kolla på film. jag har inte lust med så mkt alls. jag måste rycka upp mej. det måste hända något snart. jag vet att hjärtesorg går över. Och ni som känner mig måste tycka att jag är redo för knäpphuset så som jag velar fram och tillbaka. Men nu är det klart, det var aldrig mitt val, det var hans. och han valde, med råge!!!. Det blir inget. jag är förkrossad och jag tänkte va det ett tag o seb ska det gå över. det är en deal jag har gjort med mej själv.
Jag längtar hem så sjukt mycket. jag skulle vilja att det va 25 maj idag så jag fick åka hem till alla. det här rä inte alls kul längre. så jag ska spendera hela sommaren med att vara med alla dom jag saknat men sen bär det nog av igen. jag vet inte vart men jag har mina planer!!. vi får se.
det är så jag måste tänka, bra saker är på väg, roliga saker!!!.
och vad fan är han igentligen?. en fis!!, en fis är vad du är!!!. och jag skiter i dej.

kan ingen ringa o ge mej lite styrka och kärlek??
nej för alla är bakis.

RSS 2.0