Your Winter

nu är jag frisk igen, eller ja frisk och frisk. men medicinen har kickat in o jag känner mig mer eller mindre normal. var tillomed ute igår. platens. nykter. det var en surrealistisk upplevelse. har aldrig sett det från det hållet förut eftersom jag alltid är fullast haha. och det här med nykterhet kanske inte va något för mig heller. inte speciellt kul. tack David som kom o rädda mig. men tina o annemo såg ut att ha ordentligt roligt iallafall, jag var så avis.

jag är kärlekskrank, jag vill ha mys o närhet såhär på hösten. jag känner mig nästan lite kär bara i åsrtiden, tänk om man hade någon att mysa med när det är så mörkt på kvällarna. det vore något. men nästa vecka(tror jag) kommer Elvis hem till mig, han ska bo hos mig ett par veckor. det ska bli såååå kul. vem är Elvis?, The King haha.

I Don´t miss you nomore

sicko

jag är aldrig sjuk. jag kommer ihåg en gång när jag trodde att jag va sjuk, då va jag det inte. jag har kanske världens bästa imunförsvar. men nu är jag sjuk. som aldrig förr. jag kan inte prata, äta knappt andas. trevligt. jag tror jag mördade mitt imunförsvar med alkohol:S.
förut trodde jag tom med att jag skulle dö, jag är ju aldrig sjuk så tydligen blir jag extremt gnällig. helt själv va jag, o tänkte att här kommer jag dö o så kommer min katt äta halva mig innan nån känner lukten. omg. tur att man har vänner att förlita sig på. Malak trotsar risken att bli dödsjuk(som jag) och kommer o är hos mig=). så ingen äter mig om jag dör. hatten av till henne.

krya på mig.

slow week

denna vecka har jag kännt på hur det skulle vara att vara arbetslös. o det måste vara det hemskaste man kan råka ut för. iallafall topp tio. så sjukt tråkigt. jag har inte vart någe produktiv alls. blivit lite lat och småalkad så det ska bli så skönt att få gå till jobbet på måndag!!.
annars har jag haft två roliga utekv'ällar, ok ons.på platens va sjukt rolig, jag o david va mytomaner  för hela slanten. vilka historier vi kom på. sjukt roligt!. torsdag va trevligt först hemma hos Nina, o sen platå, platå är inte mitt favvoställe. nää.

nu får vi se vad som händer ikväll, imorgon blir det iallafall födelsedagsfest igen. Gud vad folk fyller år!.

down at the R

fortfarande på strålande humör, trots att jag är ap-bakis och jobbar för fullt. men om jag tänker att jag är glad så är jag glad!. tro mig det funkar. gårdagen pratar vi inte om. det va igår och idag är idag. jävla Nina som först super ner mig o sen lämnar mig vind för våg;P. eller va det jag som envist skulle stanna kvar?. 
ikväll är det fest påriktigt. Tina fyller 20 o det ska vi fira med buller och bång! alla brudarna ska vara där. och vi kommer att ha så kul O nu sitter jag o skriver massa goja bara för att slippa gå ut från kontoret. jag orkar nog inte jobba. det känns som en evighet till åtta:(. MEN jag är gald ändå!.

Grattis (mar)Tini haha

a lover is just another lover

ledig fredag. nya jobbet är bra men tufft, inte van vid så mkt ansvar men det kirrar jag=).
imorgon är det fest. sjukt roligt med alla favoriterna i en lägenhet. jag är utvilad efter galen helg i gävle och redo för nya upptåg. yes sir. o ser nu sjukt mkt fram emot den 26:e, kan inte säga varför i nuläget men det kommer att bli sjukt kul det med!:D. guuud vilket fantastiskt humör jag är på då!!.

ha en bra helg för det ska jag verkligen ha!!.

grattis Tina och David, helgens födelsedagsbarn!!

emmie´s gone wild

galen helg i Gävle. jag o kristin är en farlig kombo. "vill du gå ut fredag eller lördag" säger kishti i telefonen. haha jootack. det första hon säger när jag kliver av tåget är "guuud va jag blir sugen på att festa av att se dig" så ut bar det torsdagkväll. vi började  vina typ klockan fem o gick sen till Brända bocken(herregud vilket namn!) där drack vi ett par öl o spana på snyggingar. sen vidare till "helt enkelt" där vi träffade kristins karl(en utav dom iallafall;)) o hans vänner såklart o dom va inte heller helt fula. vi drack lite mer(fast det bara skulle bli "en öl" o vidare bar det på vingliga ben. vi gick till vårat ställe heartbrake. där träffade vi på två grabbar som inte heller va från gävle, som skulle plugga leller nåt, fatta inte. men där stog vi hela kvällen, sjukt roliga grabbar men inte direkt en tia på snyggskalan någon av dom. haha.
fredag spenderades inne hela dagen trots att det va soligt och fint. bakis som vi var tog vi oss endast till systemet o tillbaka, men måste ju fylla på förådet:). vi åkte på fest mitt ute i ingenstanns. det värsta var att det var meningen att vi skulle gå, men jag litar inte på kishtis lokalsinne så vi tog bussen o tur va det för det va låååångt o mina klackar va höga. festen var rolig men vi kom sent så snart skulle vi in i taxin, kom halvvägs innan en kille kom på ett han glömt sin tjej på festen. men glömmer väl inte sin tjej o hon borde ju rimligtvis ha märkt att hon vart själv!!?.
in till krogen kom vi tillslut, där tappade jag bort kristin o en tant som kissa med öppen dörr sa att jag kunde få sova hos henne men jag avböjde. hitta två fina stokholmare som hänge med på efeterfest. och på efterefterfest. tyvärr hann jag sommna innan det vart riktigt roligt. sur som ett ägg var jag när jag vaknade.
kristin var inte hemma, o det va bara en timma kvar till systemet stängde igen. som tur va hann vi, vi sprang till stan för att handla o fika med emma o linda som ajg inte sett på hur länge som heslt. vi bestämde  oss för att åka hem o byta om, sen åkte vi vidare till kishtis "lille"bror som hade fest. jättekul party där det urartade med svartsjukedrama, o otroligt dåliga imitationer av ötsgötska. kul kväll det med.

att jag mådde dåligt på tåget hem på söndag förmiddag är ingen överdrifft. usch o två. åkte klockan tolv missa
ett tåg fick köpa ny biljett o jag va fan inte hemma förän nio. fyy vilken helg. men kul va det=).

RSS 2.0