I just don't want to miss you tonight

intressant fredagkvall vill jag lova. jag dissa min date for att hanga med filippa o henns syster. skicka ivag ett snabbt sms sa va det klart. vi at lite hemma hos dom, drack lite vin o begav oss mot puben. prins albert va smockfullt. vi fick oss varsin ol o kolla in potensialen i rummet. nar filippa far syn pa min date, shiiit. jag som skulle "jobba hel kvallen". haha. han kom fram till filippa, jag stog med ryggen mot, o borjade fraga om hon inte va min kompis osv, jag va ju tvungen att vanda mig om o saga hej. vi kom fram till att vi maste ha missat varandra och han kunde inte hora av sig eftersom han tappat sin mobil tva dagar innan(!)  jaja vi stog dar ett tag o jag tyckte lite synd om han for att han inte prata svenska sa jg sa att vi skulle ga ut o roka. nar vi komm in hade filippa o hennes syster akt hem. jahaaaa. (shyrra) . sa han foreslog att vi skulle ga o dricka kaffe pe ett mysigt kaffehus. valdigt filmlikt. sa jag som redan va lite lullig tyckte att det lat som en bra ide. det va faktiskt trevligt o han foljde mig hela vagen till dorren. mysigt.

men maste man inte kampa ar det inget kul. kan man inte for en gangskull bara vilja ha det man blir erbjuden?. sa jakla jobbigt.


Idah kommer hit snart, om en manad, det blir det roligaste nagonsinn.

+ att jag nu saggt upp mig franomed juni sa jag kommer hem, sommar i Linkan. jag vet att det kan lata markligt, jag forstar det inte riktigt sjalv, men det ar vad jag vill, jag ar 100% saker.

pruttiprutti

somehow here is gone

att aka hem en vecka var inte smart. som att vifta godis framfor en tjockis. o nu undrar jag vad jag egentligen haller pa med. jag har varldens basta vanner, varfor akte jag ifran dom?
precis nar jag kom hit langtade jag inte hem alls, det tyckte jag va markligt, nu langtar jag hem sa jag kan dodens do. det va sa roligt att traffa allihopa, varfor uppskattar man aldrig det man har?

jag vill bara saga att ni betyder sa mkt for mig. det va bara det.

London's calling

back in the bigtown. kanns bra, fast det gick for fort hemm a, pa tok for fort. kanske om jag inte varit beruskad 90% av tiden skulle det kannts som langre tid. men det va kul. snart ska jag gora mig iordning, vad ska man ha pa sig? i voge star det att pa en first date ska man ha pa sig nat som ser enkelt ut att ta av. men har ska inte tas av nagra klader, jag ser helt blaslagen ut, tack for den David!. haha vissa kanske ar skapade helt pa egen hand men det kanns ju alltid bra att ha nagon att skylla pa!.

fick veta idag att jag kanske inte jobbar har i sommar, dax att soka sommarjobb da eller? det orkar jag ju inte!.

assa nu ar den dar javla basshunter pa radion igen, vem fan vill hora den laten? england ar inte stort nog for bade mig o han.


idah, du har lovat att komma, kom da.


give me as much as u can

så va påsken över. mkt mat , mkt sprit. fyfan vad roligt jag har hafft här hemma i linkan. men nu är det bara två timmar kvar tills jag åker tillbaka till London. lite sorgligt. fast mest skönt=). första jag sa imorse "landsflykt". haha. det var fest onsdag, torsdag , Lördag.

på onsdagen va vi hos mig o firade att jag va hemma, kristin va me här men det skar sig lite, sånt som händer ju!. platens va roligt som vanligt, david o jag är notorius när det kommer till shotsen alltså!. jag lekte ansvarsfull o rädda madde från att bli tagen av polisen, men dom va iiiinte helt trygga med att lammna det ansvaret till mig, haha undra varför?.  kristin "rymde" från mig med nån kille som tyckte att det var manligt att nypas, moget?.

torsdagen va bakisdag totalt, efter det att jag kollat sa madde levde, o hämtat kishti i skägget. o efter ett par timmar va det dax igen, jag satte på mig min fiiiina klänning(komotamig-klänning tydligen)hu? o förfesta med tjejerna hemma hos Nina, kul att träffa dom igen. det skar sig lite där med men in till krogen kom vi tillslut, jag stog ute i ca 40 min utan att frysa ihjäl, hur gick det till?
åt färdiga hamburgare o min egen vikt i pommes hos Nina innan vi slockna. på morgonen drog jag o madde hem till mig o "kolla" på film, aka madde sov i min soffa o jag satt o larva mig med syrran heeeela dagen. sen varrt det påsk o mat i mängder.

oså vart det lördagkvall,dvs gårdagen. som är one for the books alltså haha herregud. man ser inte ofta emmie så full, jag ska inte ens gå in påt. inte mkt jag minns ändå.S men jag va ute på mission o fick min vilja igenom tillslut, haha jajemen en nationalitet till haha. nää fy. roligaste bakisdagen hos Nina, parlament o köttfars alla emmie. det är sa det ska va.
o nu har jag en än gång satt mina avtryck i linkan, så ifall ni hade glömt mig så minns ni mig nu.

over and out.


pluffsighet

min onsdag ppa platens gar defentivt till historien. haha vilken kväll. va det inte det ena sa va det det andra. men sa ar det val oftast. =), jag har kommit pa att jag tycker sa mkt om mina vänner, ni är dom roligaste, bästa vännerna man man be om.!

o nu ska jag snart gå påt igen. förfest hos Nina, som jag inte har träffat än!, roooligt!!.

inte lika roligt att klämma sig i en liten klänning när man är sa pluffsig och dan.

fy

must be love

How I fell in love with a town, and the tourguide. Mamma har har vart o halsat pa mig ett par dagar, det har varit jatteroligt. men jobbigt med. har ni forsokt bo med eran mamma pa 6 m2 nangang. man kan bli galen for mindre.tur att London ar enormt.
fortsa dagen var vi pa portobello market o shoppade loss, jag hittade en underbar vintigeklanning i en av kate moss favvo afferar, smakar det sa kostar det haha. ska bli intressant o se om tjejjerna gillar den, inte sakert;).
pa lordagen hade vi ganska fint vader sa da akte vi turistbuss, ganska tontigt tyckte jag. men vad vet jag?. dar satt jag med en sjal runt haret och solbrillorna pa o lyssnade pa varldens sotaste guid. hur kan det komma sig, jo, han va inte engelsk han va amerikan haha. och jag bor i kanske varlden basta stad!. jag har inte fattat hur mkt som finns har. sa mkt roligt och sa mkt histora. OCH jag vet var hugh grant bor nu, sa filippa, nu ska vi ga promenader runt hans hus tills han kommer ut haha.

dagen darpa fick mamma valja museum, det vart imperail warmuseum. spannade.......not. (fast det va ganska kul faktiskt, sag inget till nan).  jag bjod mamma pa lunchkryssning pa themsen mysmys.

idag ar sista dagen pa jobbet pa en vecka! imorgonkvall ar jag tilbaka i linkan. platens har kommer vi!. see u soon

nothing but rain

okej madde har kommer det;): idag ar det torsdag min mamma ligger i mitt rum o sover, kul sallskap, verkligen!. jag ar sa bakis att jag knappt vet fram o bak pa mig sjalv. jag va faktiskt tvungen att stalla in min stora date. men vi ska ses nar jag kommer tillbaka, jag fick lov att kopa nat fint till han i sverige sa skulle han forlata mig, thank you!.(ar det lite pirr jag anar i maggropen?)
 jag o filippa skulle "ta ett glas vin" igar for att saga hejda. vi hitta en jattemysig pub i sheppan, men nat glas vin va det inte tal om, vi tog in en flaska till att borja med, den forsvann fort sa vi tog in en till. fulla o glada innsag vi att det inte gick att aka hem nu, sa vi akte bussen till Notting hill for att ga pa gate. vi var tvungna att vanta pa bussen en stund sa vi han ta ett glarra till pa vesbar. jag tyckte inte att mina pengar rackte sa madde fick agera bank at mig. tack gumman, tur jag har dig. sa sott oxa att du utan tvekan tankte fora over dina pengar till mig, tur for oss bada att det inte va det jag menade=). Gate var odelagt, stentomt. efter ett tag kom tva tjejer o gjorde oss sallskap, den ena halde nat i mitt vin o efter det var vi vanner. dom agde en halsobutik o jag erbjod dom jobb pa mitt halsohem som jag ska oppna.......ehrm va?.
nar det kom ett gang killar som va pa nat slags utbytesresa nanstanns ifran, tyckte vi att det va dax att dra oss, men da kom ju samma problem som alltid, vi va hungriga. panikhungriga. allting hade stangt. filippa nastan brot sig in pa pizza express o forsokte fa om att baka en pizza at oss men dom var icke samarbetsvilliga!. haha sa jag kom pa att nanstanns i huset har jag sett fryspizza!. vi rammlade hem till mig, sakert jattetysta. o leta igenom frysen men det fanns inget. jag tankte larma av kallaren o ga ner till stora frysen men tog mitt fornuft till fanga i sista sekund.
sa varan fyllemat gick ut pa en minnimal portion paj som jag, generos som jag ar, gav till flipps. medans jag festade pa rakchips!. jag befalde filippa att tvatta av sig sminket "for det maste man gora !" haha. sen dundrade vi i sang. vakna klockan sju pa morgonen med superduperhyperangest. tog en iskall duch o gjorde kaffe. filippa madde om mojligt sammre en jag, och jag tyckte sa synd om henne nar hon fick ga hem i sina klackar.

sa att ga ut o ta ett glas vin ikvall ar det absolut sista jag vill, jag lider av pluffsighet och frossa+att min mamma ar har. han far va hur snygg han vill, det blir inget idag!.

oh snart kommer jag heeeeeem till linkan. jag langtar sa mkt efter er sa det gar inte att saga. pa onsdag smaller det!!.

ching chong luftballong

and now I cant find it again

filippa ar borta med vinden?.  klockan ar for fanken fyra!!. o jag sitter o kollar james bond med lou, dotrist.  jag har en ny favorit. engelska sweetbuns. sa gott, jag har atit tva och en halv redan idag. nar man ar bakis ar man sugen pa nat hela tiden fast vad man an ater ar det fel sak.

igar va det bade roligt och trakigt. formiddagen va ju som sagt helt perfekt. pa kvallen at vi middag i min sang. sen akte vi till London bridge o motte sara o sara. dom visste ett stalle laaangt ner i tunnelbanan ascoolt faktiskt. helt morkt typ o skum musik, billig ol. helt ok. jag o flipps va desvarre lite felkladda. sa vi tog sista tuben till nottan o gick pa gate. flipps fick ragg (en riktig riking!) jag sag en snygging o brot nastan av henne tummen(forlat):(.    jag lekte karl o bjod pa en ol, vart bara prat men vi bytte nummer, har sms:at hela dagen. hoppas hoppas att jag inte fegar ut den har gangen!!.
filippas ragg hade kanske varldens snyggaste bil o den fick vi aka i, fast jag har en kannsla av att han onska att jag inte va dar. sa nar vi atit klart gick jag ut o rokte for att ge dom lite ensamtid(blink blink) sa dom satt dar inne o myste o da borjade vakten skalla pa MIG. han bara: assa det har ar en resturang ingen bordell. o da sa jag" o det dar ar min kompis o ingen hora". fy fan va kvick jag ar pa fyllan haha. tiiiiiillslut kom vi hem for att sova. o jag dromde om samma som varje natt. varfor?


Well baby I've been here before
I've seen this room and I've walked this floor, you know,
I used to live alone before I knew you
And I've seen your flag on the marble arch
And love is not a victory march
It's a cold, it's a broken hallelujah

Hallelujah, hallelujah
Hallelujah, hallelujah

Well there was a time when you let me know
What's really going on below
But now you never show that to me, do you?
I remember when I moved in you
And the Holy Dove was moving too
And every breath we drew was hallelujah

 

I don't need u'r love, I have fun

underbar fredag. solen skiner, jag o flipps har vart pa museum o mest tittat pa dinusarier o andra turister. sen letade vi efter Harrods sa lange att vara fotter blodde o vi holl pa att svalta. vi tog ett varv runt museumet. vi satte oss tillslut pa ett underbart litet cafe och at lunch o drack lite champange i solen. ibland ar livet underbart!.

 seeen hittade vi till Harrods, som va lite som ett museum i sig. jag hade typ samma mojligheter att lammna harrods med en vaska som jag hade att lammna museumet med en dinosaur.  men det ar ju roligt att kolla pa vad man ska kopa sen nar man ar miljonar. vi hitta iallfall lite kinamat som vi kopte pa deras underbara matavdelning o vin till middag ikvall. tyvarr har ju ingen av oss ett eget hem sa det blir kina o vin i min sang igen, men vi ar inte krasna flickor.

ikvall ska vi ner till themsen o se vad det har att erbjuda fyra partysugna flickor=).

to be continued..........
 

can't by me looooohooove

torsdagmorgon, igen. det ar min favorit pa hela veckan for det ar dagen fore fredagen som ar mig egentliga favorit pa hela veckan. men ifag far jag sitta o tanka att det ar imorgon haha.
man skulle ju ut o ata o dricka vin igar, meeen familjen bjod mig mig pa middag, man kan ju inte saga nej precis men det va trevlans faktiskt. tror jag borjar kanna mig mer avslappnad runt dom. dom har sin "stadpersonal" pa middag me. va fiiint. vad ar det egentligen for folk som har sa mkt personal bara for att ta hand om sitt hus. omg. haha.

imorgon ska jag o filippa va turister, vi ska aka en sandar buss med oppen overvaning o ta masser kort o va ackligt turistiga.
och om en vecka kommer mammsen da blir det annu mer turistigt. seeeeeen kommer jag hem till Linkan en stund, det ska bli sa roligt!!.

det har va intressant va?, jag har lite trakigt just nu haha.

puss&kram vi synns pa stan
 

dagens hatlista

Dagens hatlista. topp 5. fem=minst.osv.

5-runda rum, det later lackert i teorin men skitsvart att dammsuga.
4- hysteriska barnprogram jag maste kolla pa nar jag jobbar.
3- Londontrafiken, mina dagar ar raknade, dom kor som idioter.
2- att dom bygger om hela london typ.
1-byggjobbare. hall era javla asikter for er sjalva, skrik inte!


jag vet, jag vet. positivt tankande, jag tanker positivt. jag skrivet negativt.

 

om jag kommer in, jag kommer knappt ut

vilken helg!. fredagen va sadar, jag o filippa borja tidigt o grunda med lite vin, sen drog vi till prins albert o drack lit mer, motte upp med malin. jag traffa en snubbe fran nya zeeland som faktiskt sag helt ok ut. det trakiga var bara att han va trakig. han svarade pa tilltal o inget mer. knasig satt att ragga pa. haha sa jag sa till flipps o malin att "vi maste hitta pa nat sa vi kan ga, han ar skittrakig". traligt sen att ny zeelandarens kompis prata svenska. oups inte meningen:s. haha. vi drog en runda till gammla goa gate dar vi traffade en kille som postog att han fotograferade for brittiska elle, man vet aldrig?. bussresan in till piccadilly o sen blir det ganska morkt. jag minns att jag forsokte hamta ut jackan med en flygbiljett som jag tydligen hittat pa golvet.haha. kaka pa BK dar vi satt brevid nagra som precis gift sig. sorgligt!. och en kvinna kom fram o sa att hon o hennes barn inte hade nanstanns o bo o att hon hade bokat bord pa burger king o va tvungen att sitta dar hela natten. vi skulle tydligen kunna gora nat at det pga att vi va svenskar eller nat. antingen va hon galen eller sa va vi jattefulla. antagligen lite av bada.

lordag va segdag, frukost pa starbucks o sen langpromenad till sheppan o sen film o skrapmat. i sista sekund hann vi till svenskpuben for att kolla pa melodifestivalen. det va proppfullt dar, vi o alla bogar i hela london typ. dom dansa o sjong. o nar charlotte pirelli kom med sin lilla glittriga klanning va det totalkort. golvet skaka!. haha sa roligt.


men efter det var vi trotta, sa vi akte hem till Notting Hill o lag i sangen o kolla pa bjorn gustavsson. han ar sjukt rolig ju!!

alla maste ga in pa youtube o se nar han ar en brat pa parlamentet. galet roligt!!.


snaaaaart ar jag tillbaka i linkan.


mina tankar finns hos dig gonza, du forkanar battre.punkt.


RSS 2.0