if you knew

jobbjobbjobb. det är rätt lugnt ändå. besämt mig för att landa här i höst och vinter. ganska skönt. jag trodde att jag skulle tycka att det va extremt jobbigt, men jag tror att jag hela tiden vetat att det är det bästa. kanske inte wild and crazy men bra. jag har så bråttom för att slippa tänka på allt, men så fungerar det inte. inte på riktigt. det går i perioder, hur kan man sakna någon som aldrig riktigt fanns där?. varje dag för med sig nya insikter. 


nu måsta jag sova, lååång dag imorgon.

the weakness in me

när jag vaknade imorse var allt kanon. nu är allt bajs. fy vilket hemskt humör. hoppas det går över.
fyfan för delad tur, slutade ett o så börjar jag fem igen, kul!!.
plan A och B är borta nu har jag bestämt mig för plan C. så kan det va!!.

o jag blir tokig av att sakna dig. varför varför har det inte tagit slut än?

and i deram about you all the time

karlstad sög, där vill jag icke bo. tråkigt när planer inte går som man vill, men plan B är redan satt i rullning. bli sambo med min babe i Gävle. det låter ju bra=D. ny stad, nytt jobb, inget lån, inte lika fattig. låter som en bra plan faktiskt.

hell yeah=)

let it burn

snart kanske det är dax igen. att ge sig av=). vilken sommar det har varit, 75% dåligt väder och ångesten över att hösten kommer för fort utan att jag hunnit planera nåt. men så dyker det upp en möjlighet, bara sådär. jag visste att det skulle lösa sig=). 
va uppe o hälsa på Kristin i härnta härom veckan, det va lugnt o skönt och askul. helgen var vild, precis som vanligt när det kommer till mig o kristin;). jimmy kom förbi en kväll o vi pratade konstant i 13 timmar, jimmy är så vis. haha. det va great.
efter det kom brudarna till mig, roligaste på lääänge, emma o malak is the shiet, kul att dom tyckte om Linkan också=) snart igen brudar snart igen!!.

senaste helgen var bra, lite förferre hos mig o sen krogen, gratis allt, utom tequilan som ändå inte vart så dyr, pänt har sina knep;). sen skrämmde hon mig halv till döds, jävlar imej. ingen dör på min soffa!!.

nu ska jag jobba ihjäl mig ett par dagar, på torsdag drar jag till karlstad o kollar läget, vill jag bo där??

alla är påväg, det känns så slutgiltigt den här gången, mer än förra. nu ska alla iväg, vad finns att att stanna kvar för, o ännu värre att komma tillbaks till?. jag önskar alla lycka, att bryta sig fri härifrån är inte alltid det lättaste men oftast det bästa. men mina tjejer är inte dom som sitter stilla o väntar, det vet jag;).

Cuz you're filthy , and I'm gorgeous

ett tag sen man skrev nu, men ganska duktig är jag. få se nu, i torsdags va det utgång för hela slanten. jag hade spenderat fyra timmar på körskolan innan+att jag va lite småsjuk så jag kände mig så lagom pepp, men ut bar det iallafall. päänt va sen som vanligt men det gav mig lite exrta tid att gå över det senaste med David. så det gjorde inte så himmlans mkt. förfesten va packad med endast snygga bruttor o jag kände hur mitt ,  halvskabbiga sjuka humör sänktes lite, men alla va så trevliga o med lite öl på det vart allt bra igen. tyvärr han vi inte sitta där mer än kanske 40 min innan det va dags att bege sig mot platå. där vart allt som vanligt, inget nytt under solen som man brukar säga. päänt ville på efterfest i berg, medans hennes snubbe såg helt ok ut såg hans kompis(som skulle ha blivit tilldelad mig) inte allt för lockande ut så elakt nog avblåste jag det ialla kvickt. förlåt gumman, jag betalar igen vid ett bättre tillfälle.

fredagen sov jag bort min bakfylla o vakna vid fyrahugget pigg som en lärka, det vart mys hos alex, o det var faktikst över alla förväntningar. tina, jag ,alex o louise hade mysigt som bara den!!!. mkt prat om ganska djupa saker men på en odjup nivå, haha skönt som fan i groggdimman;).

o så en jobbnatt till, känns så himmla tråkigt att börja jobba dag efter det här. så skönt att bara sitta o snacka skit hela nätterna. röka alldelses för mkt o gå igenom alla livets problem, askul ju!!.

imorgon blir det mer jobb, pengar pengar!!. sen är jag redo för härnta, nybro i helgen brudar wohooo haha. byns krog the one and only.....på allvar. yeah.
byby äppelpaj


RSS 2.0