my baby and I

nu är allt klart, jag flyttar på lördag, käns så skönt=). har jobbat hela augusti och jag vet inte ens när jag är ledig nästa gång. jag kommer knappt ihåg hur det känns att göra mig fin eller ännu bättre bli lite fuller haha.
men jag trivs så bra på mina jobb nu, dom gammla är fantastiska, så mkt liv och histora som finns i dom fast dom mesta dels är förvirrade och lukatr illa. det gör mig rädd att det är så det slutar, hoppas att jag inte hinner bli så gammal. på allvar, fyy!.
men man kasnke skulle skaffa sig lite liv trots allt. jag kan ju inte ljuga, jag är ganska avis på madde o resten av dom som sticker, det är inte så att jag vill det men jag undrar om jag har vad som krävs för att göra nåt sånt. vissa har sagt ja andra vet jag, tror inte det. men nästa steg blir nog universitetet, det låter kul, att va student (sorry N;))
 nää nu måste jag göra mig iordning till jobbet, börjar snart. ett liv va det ja;):

lördaglördaglördag.

Never aigain will I want to......never

svårt att förstå att för ett år sen började allt i Härnösand. det känns som det va 100 år sen. det gör mig så ledsen att tänka på att allt är borta nu, bara minnen. det va det bästa jag har gjort. jag saknar alla så hemskt mkt. skulle ge vad som helst för att vrida tiden tillbaka. men cad kan man göra. det är bara att gå vidare och se framåt. allt är ju så bra nu med. precis som det ska vara. inga problem.  inga problem?.

I´m so happy happy

födelsedagen va den bästa på länge. tack snälla alla som hörde av sig. människor som jag aldrig trodde kom ihåg mig. så gulligt!!=). o så fick jag lägenhet på dagen ochså. perfekt. jag är så glad så jag spricker!!. kanske inte världens största, eller världens finaste men den är min o jag gillar den verkligen!!. centralt o bra!. flyttar snart!!.
så nu blir det till att jobba jobba jobba. men det är ok. jag trivs så bra nu o det gör att jag mår bättre än på länge!!.
allt är så bra!

I know I feel like a fool

här sitter jag o tråkar ihjäl. opererade munnen igår, tandjävel. värsta jag har gjort någonsin. fick inte jobba på två dagar pga starka tabletter som icke funkade. hemkt!!. men dagen har varit produktiv, jag har letat lägenhet, städat och tittad på båda Bridget Jones filmerna. haha det sista kanske inte va så produktivt men jag älskar henne!!.

hoppas på att kunna hitta nåt eget snart, blir nog kvar här ett tag o det gör faktiskt inte så mkt (märkligt).
jaja nu ska jag antingen dö i soffan eller gå hem till Nina.


haj (gädda?)

bäjkis

o fyfan vilken dag. kom hem vid halv fyra inatt. hällde i mig 2 liter vatten, bra tips Nina;). höll på att spy men lyckades sommna. klockan ringde men jag stängde nog av den. kom upp i god tid iallafall. mirakel:O. va på jobbet sju. o gud jag ville dö. har tagit små tupplurar på 2 min i omklädningsrummet för att fixa dagen. tvingade i mig mat för att inte visa hur bakis jag va men dom otroligt fula stämplarna avslöjade mig. fan!. men en sak kan jag säga. det var värt det. så kul va längesen jag hade. hoppas att det va ömsesidigt;). frånsett det hala golvet på bk flöt kvällen på helt utan katastrofer=). men jag mår som jag förtjänar ändå!. aldrig mer på en jobbdag:S.

bajbaj äppelpaj

dont try so hard to say goodby

nu har jag jobbat varje dag i typ två veckor. ska bli så skönt att ha en dag ledigt. syrran fyller 18 på lördag så då blir det lite mys med familjen. men ingen utgång. jag är fortfarande seg efter att ha druckit "ett glas vin" med nina o madde, det vart ett mindre fylleslag för min del. haha min toleransnivå är icke va den har varit;). nu ska jag sova tror jag. jag är faktiskt lite pigg men ska man orka jobba två dagar till får man ta vara på det.

dagens Citat  " heter du emmie?, då är du väl slampa båda utan o innan"
                                                                                                                dement tant på jobbet.

RSS 2.0