don´t ever let it go that far

guud jag vill aldrig bli en bitter sur kärring som jobbar på ålderdosmhem. dom är hemska. emmie gör inte ditt, emmie gör inte datt, jävla kärringar vill jag skrika. men det gör jag inte för då hade jag inget jobb. jag ler tills det gör ont i mungiporna sen röker jag så mkt att jag är tio år ifrån cancer. det är väl knappast mitt fel att deras liv bara vart skit och att dom fortfarande jobbar som "vårdbiträden". det är inte mitt fel att dom är så elaka att dom har rynkor i hela ansiktet eller att dom inte äter annat än kakor så att dom är tjocka, sluta gnäll på mig. Jag gör mitt bästa, gör du?.

jag är ledig heeeela helgen, o det är så skönt, jag har jobbat nio dagar i sträck nu, så här ska det supas till. imorgon gör vi linkan osäker. jag ska inte tänka en sekund på dementa tanter som äter dockkläder och skäller ut frälsningsarmén. japp det är så jag har det på jobbet haha.

inga snyfftare ingen oro bara cigg alkohol, på måndag börjar verkligheten igen.

all work no play

sitter på jobbet gör man, varje dag, känns inte som att jag gör så mkt annat än jobbar:S. men lönen i september blir fiiiin. funderar på att åka till gävle o hälsa på min kvinna, eller köpa dator. svårt val.
jag mår skit, feber halsbränna, illamående. påminner mig om något, haha har jag gjort nåt jag inte minns?.

utgång ikväll då?, nää jag tror inte att jag känner fört, min ända lediga dag orkar jag nog inte vara bakis. fruktansvärt. men det kunde ju bli roligt. sista helgen med två av mina brudar. pantea åker på tisdag, och jag frågar mig är världen redo för päänts,. det tåls att se haha;).
o madde flyttar till barcelona på söndag natt. oho, själv blir man kvar i lilla linköping. jag vill jag vill jag vill läsa nästa höst. tänk va kul det vore om jag, malak och emma kom in allihopa. fan va najs. måste fixa matten MÅSTE!.

o nu måste jag jobba hajjdååå

I want to brake free....

jag börjar jobba halv fyra, det är långt kvar tills dess. så varför gör jag inte allt jag ska?
jag ska hämta två paket, betala en räkning, skicka ett brev. o så va det nåt mer. men jag orkar inte, som ni hör är det inte världens roligaste aktiviteter. dessutom ska jag jobba på mitt gammla jobb idag, det som jag inte gillar. hoppas att det blir bättre när det bara är en dag, aa eller två imorgon med.

 jag är så trött, kanske för att jag drömde så konstigt inatt, som vanligt. blir nog lite knäpp av att sova där själv, kanske skulle hitta någon att sova med?;)haha.

nää nu ska jag sätta fart.

o du, sluta av så jävla dum i huvet, jag blir bara irriterad, jag kanske dödar dig tillslut, eller?.

dagens snyfftare:

So I smile and shed a tear
And said when will you go away
She said who cares?
You're not entitled to ask those things today
Don't let the salt get in your eye
Don't let the ghost get in your heart
.

oh its what you do to me

inte säker på att jag borde skriva nu, kan bli ganska deppigt. fast jag har så mkt att vara glad för just nu. lägenheten är så fin. så skönt att ha nåt eget. o jobbet går bra. mys med malak och hennes kusin först igår, JAG lagade faktiskt "middag" till oss, mkt imponerande. sen åkte dom o David kom med vinet, så mysigt=). första dagen ledig på jag vet inte hur länge så skönt, sov till ett sen kom alex o åt frukost med mig. det känns knappt att jag bor själv haha;).

det är bara en sak som fattas o jag önskar att jag hade modet att säga sanningen. eller att det fans något jag göra, men det finns inget. och alla som sa att det blir bättre med tiden, att det går över, jag börjar tro att ni bara ljög. eller är det jag som är efter?.


a thousand miles seems pretty far
but they've got planes and trains and cars
id walk to you if i had no other way.

RSS 2.0