so this is christmas....

Idag va det alltså Julafton, jag har sovit två timmar det här dygnet. jobbade natt inatt så jag är lite lagom mör. men men.
 Nu sitter jag o tänker på hur allt va för ett år sen. Precis nu, nu va lugnet innan stormen, innan all skit drog igång. för ett år sen va jag jätte lycklig faktiskt. jag säger inte att jag är olycklig nu, men det är på ett annat sätt.
märkligt att man aldrig lär sig att ta till vara på saker. det ska bli mitt nyårslöfte.
det och det vanliga såklart haha.

ha en God jul. vi syns säkert ute imorgon.


This is the way that we love

Konstigt hur saker börjar och slutar helt utan att vi tänker på det. Jag läste nåt bra idag "om man står med ett ben i det förflutna och ett ben i framtiden, då pissar man på nuet. det är kanske lite äckligt sagt, men sant.
  jag pissar på nuet ofta. jag är en planerare, och jag är en saknare. just nu saknar jag, för det är ont om planer just nu. o då tar jag gärna min tillflyckt i det förgångna. När jag istället kunde ta mig tid att att försöka njuta av nuet.
Jag tror vi tänker alldeles för lite på hur dom sakerna man gör påverkar allt som händer, ett ända dåligt val, ett misstag kan förstöra så mkt. och hur mycket vi än vill går inte allt att förlåta. det värsta är det som bara flyter ut i toma intet. försvann som innan det fanns.

This is the way that we love
Like its forever
Then live the rest of our life
But not together
.

RSS 2.0