when in rome....

mitt i natta sitter jag här. superlugn natt än så länge. jag sitter hela tiden o funderar på vart jag ska ta vägen i höst. vart ska jag, vad ska jag göra, med vem ska jag åka om jag inte åker själv. bara en sak är säker och det är att jag inte tänker va kvar i linköping o jobba inom vården. haha fy vilket hundjobb. jag har funderat mkt på au-pair, det kanske vore nåt, passa rika snorungar i london?. men jag är inte mkt för barn men det kanske vore värt det en tid bara för att få komma bort.
Madde o Nina dom små grisarna är i grekland nu, varmaste i hela europa för tillfället, jag är icke avundsjuk;P, jag får ju åka till norrland!!=).
annars rullar allt på som vanligt nu, eller allt är ju inte som vanligt, den här staden har faktiskt en nyfunnen charm;). men men nog språkat om det, man vet aldrig vem som läser.haha.

jag råkade föresten titta lite på playboy mansion, en dum serie som hanslar om den gammla gubben o hans tre blonda flickvänner, dom va i rom på semster (when in rome, right;)) en utav flickvännerna konstaterade att det va tur att dom hade sparat colosuem i alla miljoner biljoner år, så att man hade nåt fint att titta på. 100 poäng till henne. smart!.

det man inte har i benen får man ha i huvet o tvärtom;)

små grodorna.......

o midsommar kom o gick, i år med. fast det vart lite mer livat i år. Vi som vart kvar i stan sammlades hos mig. det va trevligt, vi drack lite o bara snacka skit. sen bar det låååångt ut på landet. letade efter en fest i ca 2 timmar, runt gammelkil som inte är så stort att vi borde kunnat åka vilse. när vi äntligen trodde att vi hade hittat det innsåg vi att vi var på fel fest, och iväg bar det igen. tillslut hittade vi det, lerigt och dant ,men fest va det trots allt. heelt ok tills svartsjukedrama och bråk kom emellan oss och festen. så vi åkte därifrån, orka med drama. men innan vi åkte hann jag med att skrapa upp benen ordentligt, det är läckert!!, låång historia, men det va en heelt vanlig midsommar med dåligt väder, fylla, bråk och skador. haha. som det ska vara.

jag va sjuuukt bakis hela lördagen och rörde mig inte ur fläcken, filmkväll med syrran, myspys.
idag har jag faktiskt varit mer produktiv, jag har båda städat och sökt jobb. jag är ju bara för duktig.

can you give me more?

nu har jag vänt på dygnet totalt, va lätt som en plätt att hålla mig vaken hela natten i natt. satt o pratade med en jättetrevlig tjej. det blir ju lite konstigt när man helt plötsligt ska spendera en hel natt ihop med nån man inte känner, visst man jobbar ju men så himmla mkt finns det inte att göra. men som tur är, har jag bara fått jobba med trevligt fölk.
 
imorgon är det midommar o alla ska åka till öland, jag kunde med ha gjort det men nää. det får bli en annan gång. istället blir det nog en mysig lien grillmiddag hos mig(eftersom det ska vara dåligt väder). fyfy. jag hatar midsommar, nyår o alla andra storhelger som gör att man känner sig tvingad att ha hysteriskt roligt. jag tänker bojkotta. ska dricka lite vin o mysa med darling. det får räcka. (låter jag bitter;)?) det blir nog bra.

nää dax att käna lite kosing.




Mr, Darcy??

nu ska jag snart gå o jobba. skönt.eller aa typ.
 igår hade jag myskväll med mig själv. hyrde min favorit film, "stolthet och fördom" jag äääälksar den filmen!!. snyfftade i slutet,  vart är min mr Darcy??

jag har kommit på att något måste göras, jag vet inte vad än bara, men det här håller inte, alls.
 nää nu ska jag gå till jobbet. by.

if you wait for me

Här sitter man, övertygad om att man ska jobba inatt, o så ska jag inte det:O. kul.  jag sov bort hela dagen, efter en filmkväll som inte innehöll särskillt mkt film alls faktiskt;). o jag tyckte att jag va duktig. så jobbar jag inte förän imorgon. jaja nu har jag ju en hel natt till godo hehe.
igår började som en riktigt deppig dag. eller nää inte började, den började hos polisen men efter det vart det deppigt. satt främför datorn och lyssnade på gråtmusik och ville dö. saknade ihjäl mig tur att jag har människor omkring mig som tar mig i kragen när inte jag kan det själv!!.

Men snart ska jag åka upp till härnta igen, fast det värsta är att det som jag saknar mest med härnösand kommer ju inte att vara där och jag måste verkligen innse det så att jag inte bara blir ledsen när jag kommer dit. men såklart finns ju kristin,som är kvinnan i min framtid;), hon finns där o resten av bruttorna. hoppas att emma åker upp med då blir vi nästan full pott!!.  då ska vi öla på bittens, dansa på nybro, bada på smitingen o bara mysa!!. o fika i köket utan att vara rädd för "has, klirr,has,klirr" haha.



men det mest aktuella just nu är midsommar, det ser ut som att lilla emmie blir själv kvar i stan, o att det kommer bli otroligt trångt på öland;) haha.


If you wait for me then I'll come for you
Although I've traveled far
I always hold a place for you in my heart
If you think of me, If you miss me once in a while
Then I'll return to you
I'll return and fill that space in your heart.

"The promise"-tracy chapman







 


pleas remember

hohoho vilken helg alltså. fredagen var stenlugn efter våra äventyr på torsdagen. men lördagen började med hemmakväll hoss Nina, öl o deeptalk;). det va fiint. sen vart vi så hungriga att vi åkte in till stan. efter att ha fått lite mat i magen var vi redo för mer öl. eftersom det mesta började stänga så fick vi problem. Nina konstaterade att jag va tråkig, och jag måste ju erkänna att jag mest va sugen på att gå hem o lägga mig. jag va nöjd. har jag blivit gammal o tråkig på allvar?. men iväg bar det till BQ, lite mer öl o gammla goda låtar. sen tog vi svängen förbi platå för att se vem som jobbade. där träffade jag gammla klasskompis Anton, sist jag träffade honom var han med i UNF, det såg han inte ut att vara längre;):P.
seeeen kom jag äntligen hem till sängen.

idag fikade jag med Malak, söta söta Malak. gud vad jag saknar härnta-tiden. hon höll inte med men hon kunde gå med på att sakna mig lite:P. jag fick sån längtan att jag bokade biljetter upp redan idag. så jag åker 5 juli. krisitin här kommer jag!!!. gud vad kul det ska bli!!.

nu måste jag springa för jag ska hyra film med päänts. undra om jag är sen än? det är faktiskt min tur att vara sen:P

o jag saknar dig fortfarande.

I want you to need me

lördag lördag lördag. jag är så fruktansvärt seg. torsdagens utgång va jobbig, men kul, jag vart iofs inte så bakis men sååå trött. men nu jävlar får vi se hur det blir ikväll. noooni o jag ska ut på äventyr;).

oooh snart ska jag åka till Härnta igen, jag längtar massor massor!!. kristin, Linda o krillan. det ska bli så skönt att träffa dom igen!!. jag är ganska förvirrad, jag längtade så mkt hem när jag var där och nu längtar jag tillbaka. och jag stressar ihjäl mig för att jag inte vet vad jag ska göra i höst:S!!. men det kommer nog till mig förr eller senare:).

nu kanske man skulle passa på att njuta av solen lite.

God morgon

jag klarade det, en hel natt. nu får jag gå hem och sova om ca en timma, jag började halv åtta.  men det va inte alls så tungt som jag trodde. men det va kul att jobba med malin o det va ju ett plus i kanten.
det är alltså torsdag idag, skumt. nu är jag ledig härifrån. skönt skönt jag har faktiskt jobbat varje dag i lite över en vecka så jag är väl värd lite ledighet.
orkar inte skriva jag ser dubbelt. godnatt. (godmorgon)

nattinatt

uhh snart ska jag till jobbet, känns lite fel kanske. första natten, jag är asorolig att jag sommnar. iih hoppas inte. fast jag har alltid vart en nattperson så det ska nog gå bra. gud vad jag längtar till helgen nu, det va två veckor sen jag festade!!! längtar längtar!. på fredag blir det väl grillning då kanske? o på lördagen smäller det:D yeah!

men vaaad ska vi göra på midsommar?

Smile like you mean it

det är ljusare tider mina vänner. jag mår faktiskt bra just nu. när jag läser mina gammla inlägg undrar jag hur jag kunde vara så ledsen. klart jag inte har kommit över det helt, knappt halvt, det gör fortfarande ont när jag kommer o tänka på det, men nu är det hanterbart och jag tänker på det allt mer sällan!!. men min paus kvarstår, inga mer karlar förän den här sorgen är helt borta. han kommer alltid va den första och jag kommer nog aldrig att glömma.

va på intro på dufvan idag, dööödens tråkigt!!tur att man får betalt. skönt att tjäna lite pengar igen! är så tråkigt att vara fattig.

slinga Ninas hår idag, snälla låt det bli blont, jag är käääss på såntdär.

o kishti, som inte läser min blogg för hon har datorskräck, stackarn. men jag saknar henne massor, jag visste nog inte att hon va mig så nära. jag längar efter när vi ska dra iväg i höst, men jag börjar fundera på andra länder än norge nu. anledningen till att jag vill norge kanske inte är den bästa. men det är bra pengar o oslo är roligt så vi får se.

nu måste jag sova för jag börjar jätte tidigt imorgon, jag är inte van att gå upp så tidigt.

ps. nu blev jag extra glad.ds.

Replacing you was so easy

Bra helg=). igår fyllde idah 20 år, vi firade först hos henne och sedan bar det av in till staden. hon har ju flyttat till mjölby så vi var tvungna att åka tåg inn, tortyr i värmen;). men väl inne i staden gick vi till BK, jag som va nykter och genomsvett kunde inte riktigt uppskatta möjligheten. tyckte mest att det va skitmkt folk och att en RB kostade alldeles för mkt. men det va faktiskt kul.det va det. Idah och Sara va fulla som få, fast det inte märktes så mkt på sara (till en början;)), men Idah var svamp och skålade en gång minst var 30:e sekund. men jag gick hem skapligt för att orka jobba idag.

På jobbet fick jag en trevlig överaskning, jag va så rädd att dom skulle va jätte arga och otrevliga när jag kom dit, förvänta mig nästan ruttna ägg alltså. men alla va så trevliga, precis som alltid, det gjorde mig jätteglad!!
 Men efter en lång dags slit så är jag fruktansvärt trött. måste hålla mig vaken, ska nog unna mig lite mer glass ben&Jerry- cherry garcia is the shiet., nåt att leva för. jag kommer bli tjock;).

jag undrar bara eeeen sak: vart är du?


Me like

jag älskar fredagar. jobba till ett , käka lunch med en madde som va bakis som satan. satt i skuggan vid stångån och njöt av sommaren som äntligen är här. sedan började duktiga bakis-madde att jobba, där hon hade fullt upp men ändå hann bli gratulerad på 40-års dagen,haha.
 jag stack hem till Nina och åt midsommarmat och öla lite, finns så mkt att prata om!!. mest pratade vi om gammla tider, så kul vi hade för typ två år sen. villka sjuka grejer alltså!. en sväng på stan vart det med , mer öl!. måste hinna med mkt nu innan jobbet tar över allt, det kommer bli hektiskt, sanna mina ord;). allt som allt:jag älskar fredagar!
MEN imorgon är ingen vanli dag för imorgon är Idahs födelsedag. det ska firas i hennes nya våning i mjölby, jajjemen o sen kanske lite platå, vem vet;)?`

puss o god natt

told you I´ll be here forever

två dagar av fantastiskt fint väder. jag känner mig så glad!. igår va det grillfest (typ) i lungsbro. ganska trevligt. kanske inte det roligaste. men men. jag va glad för jag hade haft intro på nya jobbet, ska jobba med roligt folk tror jag. plus att jag sa ifrån till gammla jobbet, förstår att dom hatar mig, skulle jag med göra men nu måste jag göra så här för min skull. det känns faktiskt helt fantastiskt bra. ska jobba där sista gången på söndag,hoppas dom inte sliter mig i stycken när jag kommer dit, eller att Inga tar mig, dom hotar med nån Inga, vem är Inga?haha.
jag har börjat göra mkt för min egen skull, offerstövlarna är av!. jag ska stå på mig mer och inte bry mig så mkt, madde och ninas råd;)ni är allt bra o ha:D
pratade med christoball igår, ska nog dra till oslo oi höst, jag o kishsti, gud så jag saknar henne!!.
vi tre (o kanske en till) i oslo kan bli farligt;).

kvällens va trots allt att du hörde av dig, känns bra att du tänker på mig med nån gång dåchdå;).

taste salty

life really is a bitch sometimes. ibalnd gör jag saker jag inte förstår. ibland gör vi alla det. det involverar oftast alkohol. jag o nina gav oss på tequilan i lördags, kansk inte en utav dom bästa ideér. jag och Tequila går skilda vägar härifrån. aldrig mer. så har jag sagt om mkt dom sista sex månaderna.  det finns bara en person i hela världen som vet vad jag pratar om( jag hatar när du hatar mig).  nog om det, det finns tydligen ingt jag kan göra.

lördag var iallafall rolig, faktiskt.

hade jag inte haft en massa jävla jbb hit o dit hade jag satt mig på en buss om fem minuter.

everybody´s gonna love today

nu börjar det kännas att jag är hemma;). jag har min partyvecka nu. imorgon är det skärpning. jag lovar!!. men det här förtjänar jag!!. verkligen!!. igår vart det vin me Nina, två flaskor rött, en drink o så en öl på det. började nog se lite dåligt för vi träffade Gweneth.P. på bussen till Berga, jättelikt, förutom att hon bara hade hår på en sida om huvet, kuul!!. sen vart det poker, varför trodde jag att jag kunde spela det?, tiominutersefterfest, typ, det va värda taxipengar!!.
o snart är det dax att gå påt igen, öl o tequila, känner mig ite orolig faktiskt , haha,men man lever ara en gång;).

jag tror faktiskt att det går mot ljusare tider!!;)

RSS 2.0