I cant belive it feels this way

valborg, o jag har ingen lust att festa. mysko. det finns bara en sak jag vill och det är nog nära på omöjligt. tänk att jag längtade så efter den här känslan och nu är det försent. det pirrar så dant i min kropp att jag knappt kan skriva. snart är han här. fan!!!.
det va party i fredags, sundsvall med tjejerna, inte så roligt. kvällens undran blev varför tjejer som tycker om tjejer vill se ut som killar, det finns ingen logik i det??!!.
shots med emma och drink med kristin och någon konstig slags fylle-styrdans med Linda. haha.
kristin nummer två som var på en lugn tacokväll( det va ilallafall vad hon hade sagt till sin pojkvän) var nog fullast av dom fulla, undra vad hennes kille tyckte när hon rammlade in strax efter fyra, efter en lugn tacokväll??. hmm.
jaja nog festat för ett tag, eller så kanske jag måste supa bort sorgen ikväll, vem vet?.

fest eller du?.

.................................

puh... tentan avklarad, det gick faktiskt rätt bra. det är ju alltid något. så resten av dagen gick åt till shopping, solning (ute i det vackra vädret såklart) jag lekte lite bridget jones på stan. fick panik när en viss person (och hans flickvänn) klev in i affären så jag gömde mej lite, otroligt pinsamt och svårt att försöka ta sig ut ur en affär utan att bli upptäck, ge er aldrig på det!, tpis från cochen;). haha.
nu sitter jag med ett glasvin innaför västen och väntar på mat.. nu ska det firas att tentan är klar.

och pantea upp med hakan!!

What goes around.....

fuckfuckfuck. jag vet att det inte har varit mkt roligt skrivet här sen jag börja skriva. men just nu är allt bara så jäkla upponer. Min hund är Död och det käns som att jag har blivit dumpad. Det absolut värsta med alltihop är att jag är 70 mil ifrån en vinkväll med mina tjejer. Gud vad jag behöver er just nu. God damn it hurts.
Det finns två "talesätt" som jag tycker passar väldigt bra just nu:
Man saknar inte kossan fören båset är tomt.
What goes around comes around.


jag vet att jag gjorde fel och att jag sårade. jag förtjänar att det gör ont just nu. om det är till nån tröst så görde det verkligen det. mer än jag kunde ana.
helt sjukt, vem kunde ha trott?.

imorgon är det tenta-time. jag orkar knappt bry mej, alla springer runt som höns. som att hela livet står och faller med ett sketet prov.

känn superlugnet.


R.I.P

Idag är en sorgens dag, min älskade vovve, Lilas har gått bort. Det är super fånigt att vara så ledsen som jag är just nu över en hund, men hon va den finaste av alla hundar. så skänk en tanke till hunden som liknade en ko. alla som träffat henne vet att hon va den mest älskvärda, harigaste hunden som fanns. det kommer att vara tortyr att hon inte finns där när jag kommer hem. en tyst minut för min bäbis Lilas. du var finast!!
hejdå=(

it´s getting better

Idag känns allt så mkt bättre. Malak och päänt ni är dom med dom bästa råden=).
nu ska vi fundera ut vad vi ska göra, kanske åka till kramfors vem vet?.
på torsdag blir det efter-tenta fest. hit med flarran sa jag!!


kharma is a funny thing.....

Helt plötligt slår det mej, som en knytnäve i magen. Ivo (mitt ex) har träffat någon ny. Jag vill inte ha han, men det känns förvånandsvärt jobbigt att han har någon annan. Förvånad är helt rätt ord för jag trodde aldrig att jag skulle bry mig, men nu gör jag det. Dom har träffats tillochfrån i över två månader(!), det gick fort vill jag lova. jag kan inte rå för att tänka "hoppas hon är ful". jag veeet jag är en dålig människa, jag vill att han ska vara glad, men Gud jag hoppas hon är ful. jag fick reda på det av en slump, någon försa sig, och det jobbigaste då var att alla trodde att jag skulle bryta ihop eller nåt, så allt jag kunde göra var att skratta hysteriskt, det såg nog inte allt för bra ut precis. Jag kunde inte sluta skratta och upprepa " det är klart att det är okej, Det är okej jag lovar" men hur mycket behöver man skratta för att övertyga sina medmänniskor om att man är glad?.

Jag tänkte att jag behövde komma ifrån allt ett tag så jag, Linda och Kristin gick på sinnesroGudstjänst, det var jätte skönt, jag älskar verkligen att bara sitta där och lyssna till människorna som pratar om sina liv och hur dom tog sig ur skiten osv. Sorgligt nog var det en kille från skolan som sjöng, inte så bra. Jag skämdes så mkt!! och han sjöng TREE sånger!!!. självinsikt....någon??.
anyways...Vilka tror ni jag springer in i det första jag gör?? joo den jag lämnade på min pojkvän för, och hans flickvänn. Kul!!, jag kände mig otroligt ensam just då. så jag tänkte att den här katastrofdagen måste avslutas med alkohol!!. så jag drog ett par drinkar och sjöng singstar, ska jag va plågad ska alla andra också va det!!! 

Ibland är det extra tufft, så är det bara. Le och se glad ut är allt man kan göra.

Gråa dagar längtar alltid bort....

idag är en grå dag, det bara öser ner från himlen. vi har självstudier i två veckor, eller ja en vecka till. men det känns bra, jag går faktiskt upp på morronen ändå. promenad mellan sju och åtta varje dag, jajjemen!!. fast idag vart det ingen, Malak drömde att jag sköt henne i magen så hon tyckte att hon förtjänade att sova och slippa gå ut o gå med mig, det kunde jag väl unna henne eftersom jag hade osrakat henne sån smärta under natten.

igår såg jag X en stund igen, det tråkiga är att han undviker mig som pesten, varför? jag har fan inte gjort han något. han som ska vara så jävla diskret, det kanske verkar misstänksamt att gå o sätta sig ensam vid ett annat bord bara för att slippa prata med mig, eller? jävla pucko. jag har faktsikt nästan slutat bry mig, jääääävligt skönt!!.

Jag var på en underbar föreläsning idag, det handlade om sorgarbete. det var en kvinna som misst två barn och som nu reser runt och berättar om hur man hanterar svåra saker i livet. fantastiskt!. men så finns det ju alltid någon, en på varje föreläsning som beter sig så illa, nu var det en kvinna som satt och sms, sucka, prata lite om sig själv och vad hon såg på tv igår, så oförskämd att jag nästan sprack av illska.
Men den fick mig verkligen att tänka, hon sa att man inte kan jämföra sorg, olika saker är olika jobbiga för olika människor men mina sorger är verkligen futtiga jämfört med T.ex. hennes. så upp med hakan nu, it can only get better=).

nu ska jag plugga lite till, komunismen är sååå intressant och efter den är det ju bara 14 idelogier kvar(jag överdriver inte)
byta med mig??någon?


I Bruise Easily

gud vad man kan vara bortskämd ibland, solen lyser, sommaren är snart här, jag har dom finaste vännerna osv osv, mitt i allt det fina kan saker göra så ont. Det fina med att inte ha några lektioner på två veckor till är att jag slipper se honom, det är bra. alla som har tyckt om och misst vet att det kan göra ont, men alla liksom jag vet att det går över med tiden, det ända jag behöver göra är att vänta.

Nu sitter jag här och borde läsa politiska idiologier, har tenta om två veckor, vem orkar?. nu vill jag börja jobba igen,slippa vara så fattig o så vill jag ta körkort, ja tack, det vill jag.
den torra engelsmanen har hört av sig igen, jag låsas som inget, min telefon är nog trasig, eller? haha. hur ska jag någonsin kunna nöja mig med nåt när jag bara vill ha det jag aldrig kan få?. det kommer sluta med att jag bor ensam i ett hus med 14 katter alla döpta efter någon gammal kärlek.

Idag är det nästan lika varm som igår, imorse satt vi ute på verandan och åt frukost i skolan. Emma tyckte det va lite varmt så hon började ta av sig kläderna, glatt sjungandes "jag klääääär jag klär av mig nahaken" varpå en bastant beslöjad kvinna tittar oroat på henne och säger " va?, nej!" mkt roligt och extremt svårt att hålla sig för skratt just då!.

jag saknar Linköping lite grann, sitta vid stångån när det börjar bli varmare. det vore nåt!!. men det kommer det med!!.
 Dagens fråga: vafan ska vi med pollen för?, gud straff till mig?


Norrlandsblogg

jag skriver med blogg nu. för man måste göra som alla andra, det har jag lärt mig. men pantea har ju lovat att hon ska läsa, så nu pantea, måste du kolla varje dag om jag har skrivit nåt nytt.
Men nu kan ju alla mina vänner i linköping hålla sig uppdaterad på vad som händer i Norr, Guuuuuud så spännande. Idag har det varit jättevarmt så vi har suttit ute heeela dagen, det svider i min kritvita hud (sorgligt!).
vi har grillat korv, ja eller jag har grillat fjollkorv som dom så fint kallar det. Linda, Emma och kristin grilla mamma mu, stackarn!!. 

med våren ska ju vårkännslorna komma, jag har inga direkta vårkännslor, det är lite karltorka häruppe. Funderar på att gå på dejt med en torr engelsman som jag lyckades hitta på byns ända krog i lördags, men jag tror inte det, han verkar som sagt lite torr+ att jag misstänker att jag ljugit om min ålder lite i fyllan och villan, inte bra!.  

jag är grymt besviken på LHC som inte vann, folk häruppe skrattar och pekar på stan, " där är hon som hejjar på Linköping".  jag fick tilloch med anonyma sms där man uppmanade mig till att heja på Modo eller flytta hem igen. dom tar sin Hockey på allvar häruppe, jadå minsann.

nu har solen slutat skina o jag måste plugga.
hejdå alla (och Pantea)

RSS 2.0