provider

antligen fredag!. underbara fredag. idag ska det bli party sager jag bara. flipps ar back in town och det betyder att varan livsfarliga duo ska ut pa stan ikvall haha. kameran ar laddad. namnen ar uppskrivna pa flera stallen, watch out. ska in o kopa outfit snart.

den har veckan har vart tuff, men det har ju sina forklaringar. jag har kanske varldens trakigaste jobb, men jobb ar ju nat man bara har for att finnansiera sina utgangar, haha eller hur va det nu?

till hosten blir det nog allvar igen, men idag ar det fredag!

who needs a heart...?

jag ar sa glad!. filippa ar tillbaka. vi har vip biljetter till fredag. sen kommer mamma, da ska vi turista. sen aker vi hem. o da ar kishti redan hemma hos mig o vantar pa mig(fantastiskt)o sen ska jag ata prinkorv o rodbetssallad i flera dagar(paskmat).
o pussa pa mina hundar. o sa sa ska vi festa. platens med brudarna, o david saklart;).


men det basta av allt ar att jag vet vad jag ska gora nu, jag har en plan. jag har en plan!.

mohahaha

I'm in loooooove

haha har inget att saga om gardagen, forutom att jag ar bra knapp ibland.
assa jag har sett honom ett par ganger nu, jag kan se honom barje dag om jag vill. snyggaste jag sett. ni borde se honom!.
vi ska gifta oss.

dagen irriterande: lou har tjatat till sig en enorm chokladtarta som JAG har spenderat hela eftermiddagen med att baka, den har tva vaningar med chokladglasyr i mitten och uppepa. kanske det finaste jag nagonsin bakat haha. sjalvklart kan jag inte ens smaka pa sockerbomben men jag far titta pa den. MEN NU nar den antligen ar klar, vill hon inte ha. doda mig!!. va fan ska jag gora med en enorm chokladtarta? oh jag blir sa arg, som jocke med kniven sa.

I knew it, but you are a beautiful man*

igar fick jag mitt engelska nummer och 200 min gratis till sveirge, yess. jag pratade med kristin(som kommer till linkan nar jag kommer hem!!) o sa pratade jag med tina. det va sa roligt, jag saknar att bara snacka skit. men jag ska ut o dricka ol ikvall sa det blir nog lite skitsnack trots allt!=).

*nar jag pratade med kristin fick jag reda pa nat som inte gjorde mig forvanad, och forst skadeglad. men nar jag va ute pa min kvallspromenad insag jag att det inte alls var roligt utan valdigt sorgligt. vilken hemsk manniska jag ar ibland. jag kan inte beratta vad eller vem det galler for jag gissar att personen tycker det ar ganska privat(och det ar ju faktiskt skvaller). men jag sander ut positiva tankar till personen och hoppas att framtiden blir battre. Nu vande jag verkligen andra kinden till vill jag lova!.

andra goda nyheter ar att jag tappat tre kg sen flipps akte hem, kan det vara att jag lagt av med hennes daliga vana: kaka till kaffet;).
haha "fikastunden" far vi lagga av med, som tanter haha.

OOOOCH nu ska jag pa bio, jag o lou ska se national tresure. gott med en liten dos av nicolas cage, assa jag vet, han ar gammal, nastan skallig men anda pa nat satt gubbsexig. haha jaja.

c ya (som dom coola kidsen sager).

what a lovely day

for jag kommer hem i mars!. over pask, 13/3-25/3. det ska bli himla kul. mest av allt ska jag bara sitta o mysa med syster. o sa kanske kristin kommer o firar pask med mig i linkan! yeah.
o 13/3 kommer mamma hem, nasta helg kommer flipps tillbaka. omg sa mkt att vara glad for!
hihihi

I lost a friend somewhere in the bitternes

sondagen lider mot sitt slut efter en dotrist helg. eller nae fredagen va rolig men sen vart jag dodsjuk sa jag har legat i sangen o kollat pa sex and the city i over ett dygn.
att ligga still o vara ensam far en att tanka mer an vad som ar nyttigt for mig. efter tva underbara brittiska forkylningstabletter som nockade mig totalt sov jag hela natten och dromde om alla. nanstanns  mellan somn och vakenhet vantade jag mig nastan att David skulle ringa o slapa med mig till platens, jag dromde att jag o Nina pratade i telefon om hur vi skulle sitta pa hennes balkong o dricka vin, jag o madde skulle ha fest nanstanns som va underligt likt ekholmen(nej det har ar inte sentimentalt pladder, det ar sant!) kristin o jag satt en stund i hennes kok o drack kaffe och at glass, pratade om sant som bara hon o jag kan. jag saknar alla sa mkt efter en san drom!!.

det lustigaste var att den som jag tankt pa sa mkt i tva dagar nu inte fanns med. den person som jag inte tankt pa pa salnge, inte sahar iallfall. kanske ar det allt kollande pa sex and the city eller sa haller det pa att bli var, eller sa kanner jag mig bara lite ensam nu nar flipps har akt. jag vet inte, men nat hande som fick mig att tycka att det ar sa synd att vi inte pratar.
"when something good happens I want to tell you"(Miranda till Steve) varfor va jag tvungen att sabba det sa totalt, vi kansk kunde ha vart vanner om det inte va for min fafanga.

jag har spenderat ar med att "ta hand" om vanner jag knappt gillar. men jag kastade bort nan som jag tror verkligen brydde sig?  men jag vet inte om vi kan va vanner nu, for om jag sa det till dig skulle du nog inte tro mig och jag skulle sjalv inte lita pa att det va helt sant? arligt talat skulle jag inte veta.


dagens ar iallafall att jag kanske kommer hem over pask!!. jag vantar pa tt se om jag far ledigt.

no buts

sa va det fredag igen, men inte vilken rolig fredag som helst, nej for min flipps har akt till svedala:(. fy for att svika mig sahar. hon kommer tillbaka men inte pa TVA helger, tva helger ska jag sysselsatta mig sjalv. haha hur ska det ga?. det ska nog ga bra, ikvall har jag(yepp. jag har organiserat nat) fixat ihop ett litet gang att ga ut med!. haha man gor vad noden kraver lixom.
det blir nog prins albert ikvall igen, herregud dom kanner igen mig dar snart. pinsamt!.
kanske skulle ta en lugn helg, det vore nyttigt, jag vet, men hur kul pa en skala.
och tro mig jag behover ett gals vin eller tva efter den har veckan. alla hjartans dag igar, fuck vilken dum "helgdag".
jag har precis vart pa alla hjartanddag"date" med lou och hennes autistiske pojkvan, haha det va intressant. inte nog med att hon har pojkvan och inte jag(haha) jag maste folja med pa deras date med. fick ge extra driks efter att pojkvannen irriat in i koket i jakt pa toalett haha, efter att han fragat varan stackars servitor nar han fyllde ar och vart han bodde. ok, jag behover att glas som ni hor.

antligen fredag. by

could have,should have, would have

jag ar sa sjuk. solen skiner, det ar sa varmt ute. men jag orkar inte ens ta mig till boots for att kopa medecin. funderade ett tag pa att ta bussen men det vore hojden av lathet.lustigaste forkylningen nansin, min halls smartar huvudet gor ont och magen(!) verker. alla ar sa sota o springer runt o tar hand om mig, men allt jag vill ar att ligga i ett morkt rum o sova. jag hatar att vara sjuk. vad har hant med mitt dunder imunforsvar?.

helgen va bra, rolig!. tur att vi inte akte till camden, dar brinner det for fullt, eller aa inte langre iofs, men i lordags.

naa nu ska jag nog slapa mig ner till tesco iallafall. dom borde val ha halstabletter dar?

det luktar sugga har

klockan ar nu 07:50 londontime;). jag sitter och vantar pa att lou ska vakna for hennes mamma har lovat henne att sova till atta, utan att besvara sig att tala om det for mig? najs!.
igar satt jag igenom en utav dom varsta sockersota amerikanska tva immarna i hela mitt liv. jag va tvungen att kolla pa high school musical, och inte nog med det, hon sjong med!. katastrof.
nar jag tillslut kom i sang smatt chockad, ligger jag o tanker pa min sota(men dyra) klanning jag har koppt till idag(fredag).

Halv ett vaknar jag med ett ryck ur en drom, och vilken drom det var: Jag och medeliene(gonza) var o slog runt har i london, jag har faktiskt pa mig  min sota topshop klanning. vi ar inne i en affar och jag ser madde betala och ga ut pa bakidan. Hon ser stolt ut nar hon forkunnar att har ska vi festa!. det ser ut som en lerig aker och det sitter MC/bonder runt slitna trautemobler. jag tippar over grasmattan i mina klackar och den ar dyngsur och lerig. jag kanner mig tvecksam och mycket full. Nu dricker vi spriiiiit sricker madde, men en tjej som har suttit med huvdudet i armarna lyfter pa det och sager "oh det later gott men ni far nog dricka rent" GOTT! bara sprit ar val aldrig gott, jag mar illa. Som hon har hort vad jag tankte sager hon till mig "kan du aldrig bli sugen pa bara sprit?" jag vander mig om och gar ett par steg mog medeline, da sager en annan tjej " det luktar sugga har" haha jag va otroligt fornamrmad tills jag ser att det ligger en gris under bordet. Och da vaknar jag.

Forst och framst vill jag saga att denna drom pa inget satt aterspeglar den riktiga madeliene, hon ar mkt glamouros;). men den roade mig, hur kan man dromma nat sant? ar jag sa radd att varan helg som vi vantat pa sa lange inte ska bli rolig?
haha vem vet.

"Men vi ha ju iallafall varran"-kommer du ihag madde?

antligen fredag

bum like you

ah, ingen forstar vad daligt jag mar. sjukling ar vad jag ar. sov inget inatt, det var storstorm, o jag dromde mardromar, hur ofta hander det pa en skala lixom. men det va skilaskigt o jag va tvungen att sova med lampan tand hela natten haha. vilken unge jag ar!.
o min dag ar fullproppad, nu ska jag in o ata frukost med flipps i kensington sen maste jag in till west end o handla helgens outfits for jag kommer inte hinna det i veckan. o deras tummlare ar typ trasig sa kladerna maste tummlas i 4 timmar for att bli torra vilket har resulterat i ett tvattberg. o allt jag kan tanka ar tis,ons,tors. tre dagar kvar. tre dagar tills jag far komma ur huset en hel helg. o vi ska ha en riktig partyhlg. inget larv som forra helgen!. nu jaklar. maste bara bli frisk forst. det ar inte sa latt!.

bajbajappelpaj

I told you I was trouble

sondag sondag sondag. annu en helg annu en bakfylla. bio och ol i fredags. se sweeny todd btw.
i lordags vart jag dumpad av flipps  som va pa barnkalas. sa jag drog kosan till nya vanner fran gamla linkan. vi drack lite vin o snacka lite skit, sen akte vi till old street dar vi hamnade pa en fullpackat klubb med liveband och svindyr ol. jag traffa en irlandare som till en borjan inte verkade speciellt trevlig, vi vart osams och vart sedan samns over en ol, mkt trevligt!. bra kvall allt som allt. otroligt bakis efter alldeles for lite somn, rammla hem vid nio imorse, dont ask dont tell.haha.
nu ska jag sondagsmysa med filippa, hon vill ha detaljer saklart!.
nu ar det bara 4 dagar kvar till nasta fredag. hell yeah

RSS 2.0